Antena 3 şi Antena 1 se mută din Bucureşti. Posturile vor avea sediul în Otopeni, alături de Realitatea Tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gâdea îşi doreşte să se mute în noul sediu până la 1 martie
Mihai Gâdea îşi doreşte să se mute în noul sediu până la 1 martie

Posturile Antena 3  şi Antena 1 îşi vor muta redacţia şi studiourile în afara Bucureştiului, în clădirea Willbrook, din Otopeni, în care activează un alt canal de ştiri, Realitatea TV, potrivit Reporter Virtual.

Amenajarea studiourilor a început deja, iar Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, speră ca până la 1 martie transferul să fie finalizat, scrie Reporter Virtual. Birourile Antena 3 vor fi în complexul Willbrook, dar în zona opusă de cea în care sunt situate acum birourile Realitatea TV.

Actualul sediu al Antena 3 din Băneasa, din Strada Bucuresti-Ploieşti nr. 25-27, nu se mai află în posesia trustului Intact, controlat de familia Voiculescu. Clădirea a intrat în posesia statului, parte din recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro constatat în Dosarul ICA, în care patronul trustului, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Totodată, începând cu 1 februarie, la Antena 3 vor avea loc mai multe disponibilizări şi reduceri de salarii vor avea loc la Antena 3, vizate fiind şi unele vedete ale postului TV. Politica de reducere a costurilor are la bază situaţia dificilă a patronatului după închiderea lui Dan Voiculescu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite