Antena 1 strigă Bingo din nou: cine ar putea să prezinte emisiunea-concurs

Antena 1 strigă Bingo din nou: cine ar putea să prezinte emisiunea-concurs

După SuperBingo Metropolis, Antena 1 revine cu o nouă emisiune de bingo FOTO Antena 1

Antena 1 urmează să aibă o emisiune de bingo, după o pauză îndelungată, producţia Uniplay Show urmând să debuteze de Crăciun.

Bingo Metropolis are un urmaş la Antena 1, postul de televiziune urmând să lanseze, după o pauză de jumătate de an, emisiunea Uniplay Show. Producţia va debut pe 25 decembrie, potrivit unui promo al postului, cu un nou prezentator, arată paginademedia.ro.

Emisiunea are un alt nume, dar acţionarul este acelaşi ca şi la fostul SuperBingo Metropolis întrerupt în primăvară, şi la cel de acum patru ani, întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanţelor, arată aceeaşi sursă citată. Mai exact, compania a pierdut licenţa de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.

Emisiunea va fi produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.

Pe de altă parte, „Libertatea“ scria la începutul lunii noiembrie că Horia Brenciu ar urma să fie prezentatorul noului show. Brenciu a mai prezentat în trecut, la TVR 1, „RoBingo“. 

Teaser-ul făcut de Antena 1, vizibil în colţul dreapta sus FOTO paginademedia.ro 

Emisiunea Superbingo Metropolis a ieşit din grila Antenei 1 în luna aprilie a acestui an. Atunci, conducerea a decis să ia o pauză până în toamnă pentru a face schimbări la format şi la platou, după cum a spsus Ion Bradea, director general al Bingo Metropolis, pentru paginademedia.ro. Din 2011, emisiunea-concurs a fost difuzată  săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: