Antena 1 dă startul preselecţiilor pentru un nou sezon de „Chefi la cuţite“

Antena 1 dă startul preselecţiilor pentru un nou sezon de „Chefi la cuţite“

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu FOTO Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 anunţă startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite“ şi programul caravanei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu poate sta liniştit pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon. Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite toţi cei care vor să ajungă faţă în faţă cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular şi să se prezinte apoi la preselecţii cu o farfurie-semnătură, cea mai bună a lor.

Echipa „Chefi la cuţite“ porneşte luna aceasta şi prin ţară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecţii în următoarele oraşe: Cluj (22 octombrie), Timişoara (30 octombrie), Iaşi (5 noiembrie), Bucureşti (12 şi 13 noiembrie). 

Gina Pistol, prezentatoare emisiunii de la Antena 1, se va alătura şi ea echipei la preselecţiile de la Cluj, Timişoara şi Bucureşti.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: