Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune: Diana Munteanu şi Florin Ristei, confirmaţi drept prezentatori

Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune: Diana Munteanu şi Florin Ristei, confirmaţi drept prezentatori

Diana Munteanu şi Florin Ristei vor apărea în timpul zilei, într-o nouă emisiune FOTO Colaj poze Antena 1

Antena 1 contraatacă Pro TV şi la nivelul programelor din timpul zilei, urmând să lanseze o emisiune care să concureze cu „Vorbeşte lumea“.

Antena 1 pregăteşte o emisiune de prânz, care va concura cu show-ul „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, a informat prima dată paginademedia.ro. În acest sens, sursa citată scrie că emisiunea „Mireasă pentru fiul meu“ nu va mai intra în grila postului.

Contactaţi de „Adevărul“ reprezentanţii postului Antena 1 au confirmat că show-ul urmează să apară în grilă, iar prezentatorii vor fi Florin Ristei şi Diana Munteanu.

Viitoarea emisiune va fi programată de Antena 1 în intervalul orar 11.00 - 13.00, acolo unde era ediţia de dimineaţă a show-ului „Mireasă pentru fiul meu“. Pe intervalul de amiază al reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu“ va fi, de asemenea, o nouă emisiune: 2k1, cu Mirela Boureanu Vaida.

Diana Munteanu este cunoscută publicului pentru emisiunile „Ham Talent“ (unde a fost în juriu), „Bravo, România“ (unde a prezentat cu Liviu Vîrciu) şi „Bingo Uniplay“ (unde a prezentat cu Horia Brenciu).

Florin Ristei este câştigător al show-ului „X Factor“, sezonul trei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: