Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie: cine sunt actorii şi care e povestea FOTO

Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie: cine sunt actorii şi care e povestea FOTO

Ştefan Bănică va fi protagonistul unui serial de comedie difuzat de Antena 1

Antena 1 va lansa un nou serial de comedie, cu Ştefan Bănică (51 de ani) în rol principal, anunţă Pagina de Media.

Postul pregăteşte un nou serial de comedie, cu Ştefan Bănică în rol principal, marcând revenirea actorului într-un serial după 14 ani. Este vorba despre producţia „Liber ca pasărea cerului“, care a început deja să fie promovată pe Antena 1, scrie Pagina de Media. 

Producţia spune povestea a doi foşti colegi de liceu, craiul Orlando, interpretat de Ştefan Bănică, şi naivul Ducu, jucat de Marius Florea Vizante. Cei doi se reîntâlnesc după 20 de ani. 

„Liber ca pasărea cerului“ este o comedie de situaţii despre doi bărbaţi cu caractere diametral opuse care constată că sunt încă „liberi“ să se comporte la 40 de ani ca nişte adolescenţi şi să se bucure de viaţă. Prietenia care îi leagă este un prilej să descopere ce contează pentru ei cu adevărat, trecând în fiecare episod printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă, absurdă, captivantă, anunţă reprezentanţii Antenei 1. 

„Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plină a paharului, spre deosebire de Ducu. Orlando e boemul, şmecheraşul, veşnic cu noi propuneri de a supravieţui, mereu cu soluţii la orice problemă, care ia viaţa la misto. E un personaj care fabulează permanent si care găseşte câte o portiţă de scăpare din orice situatie. E un histrion. Îmi place usurinţa cu care intră în pielea oricărui personaj de care are nevoie pentru a-şi duce planul la capăt. E un personaj viu, colorat, spumos, un gen de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată“, spune Ştefan Bănică.

Din distribuţia filmului mai fac parte Cătălina Grama (Jojo) şi Andreea Samson, care a mai jucat şi în serialul „Atletico Textila“, difuzat la Pro TV. 

În „Liber ca pasărea cerului“, Ştefan Bănică va fi Orlando, un pierde-vară talentat, pentru care viaţa a fost o nesfârşită aventură. Când se reîntâlneşte cu Ducu, bunul său prieten din copilărie, e acelaşi optimist incorigibil. Sărac lipit, pentru că a pierdut totul de mai multe ori, trăieşte din escrocherii mărunte, dar e gata oricând să dea marea lovitură.
   
Antena 1 nu a anunţat încă o dată de lansare pentru noul serial. „Liber ca pasărea cerului“ este regizat de Răzvan Săvescu, care a mai regizat serialele „La Bloc“, „La servici“ şi filme precum „Nimeni nu-i perfect“ şi „America, venim“. Producătorul serialului este Ducu Ion. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: