Antena 1 va lansa „Insula Iubirii“, show care pune mai multe cupluri la încercare, în decorul exotic al Thailandei

Antena 1 va lansa „Insula Iubirii“, show care pune mai multe cupluri la încercare, în decorul exotic al Thailandei

Relaţiile a patru cupluri vor fi supuse tentaţiilor în „Insula Iubirii“, emisiune filmată în Thailanda FOTO Antena 1

Antena 1 va lansa în primăvara anului viitor emisiunea „Temptation Island - Insula Iubirii“, ce urmează să fie filmată în Thailanda, producţie ce supune la încercare relaţia a patru cupluri care nu au făcut încă marele pas. Show-ul va fi filmat în sistem reality şi produs de Claudiu Oprea, producătorul „X Factor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primavara anului viitor, tentaţia depăşeşte imaginaţia la Antena 1, post care a achiziţionat un nou format de emisiune, „Temptation Island - Insula Iubirii“, realizat în 19 ţări, printre care Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Argentina, Rusia, Suedia, Danemarca şi Portugalia.

Intensitatea şi veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri vor fi puse la încercare în cadrul show-ului şi, implicit, fidelitatea fiecărui partener. Astfel, cupluri care au relaţii de lungă durată, dar care nu au făcut marele pas, îşi vor putea testa relaţia prin intermediul noului format de reality-show propus de Antena 1 pentru a afla dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea perfectă.

Filmările se vor desfăşura în Thailanda, într-un spaţiu exotic, iar membrii cuplurilor vor sta separaţi unul de celălalt pe două insule. Mai mult, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Opt „tentaţii“ vor încerca să seducă fiecare concurent în parte FOTO Antena 1

Participanţii vor fi supravegheaţi 24 de ore din 24, în sistem reality, iar la finalul show-ului fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.

Formatul „Temptation Island“ s-a bucurat de succes în toate ţările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoţie şi răsturnări de situaţie. Antena 1 a deschis deja lista pentru cei care îşi doresc să participe la „Temptation Island - Insula Iubirii“. Cuplurile dornice să îşi testeze relaţia şi să petreacă câteva săptămâni de vis în Thailanda se pot înscrie pe casting.a1.ro. Tot la această adresă se pot înscrie şi „tentaţiile“, tineri şi tinere care sunt convinşi că au toate atuurile necesare pentru a întoarce privirile şi a capta atenţia.

FOTO Antena 1

Un format asemănător a fost produs de Pro TV în anii 2000. Atunci „Vara Ispitelor“, emisiunea produsă de Mona Segall, a lansat vedete precum Cosmina Păsărin, dar şi „ispitele“ Bogdan Vlădău şi Victor Slav.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: