Antena 1 îşi modifică grila de programe din cauza pandemiei: când va fi difuzat reality show-ul „Asia Express“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol şi Oase prezintă „Asia Express“ la Antena 1 FOTO Antena 1
Gina Pistol şi Oase prezintă „Asia Express“ la Antena 1 FOTO Antena 1

Antena 1 a anunţat schimbări în grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e „Asia Express“, vor fi difuzate în mai multe zile pentru a umple golurile.

Începând de duminică, 22 martie, reality-show-ul, „Asia Express- Drumul Comorilor“ va fi difuzat la Antena 1 patru zile consecutive. 

Astfel, emisiunea va fi difuzată duminică, luni, marţi şi miercuri, de la 20:00. 

Din 25 martie, serialul „Sacrificiul - Alegerea“ va fi difuzat în fiecare miercuri, de la 22:00, la Antena 1. 

Cum va evolua relaţia dintre Ioana şi Andrei şi dacă va renunţa Robert la femeia iubitã, telespectatorii vor putea afla urmãrind cele mai noi episoade ale serialului. Tot astfel, aceştia vor putea afla şi prin ce încercãri va trece relaţia dintre Maria şi Amza, dar şi cum va evolua relaţia dintre Irina, cea care a acceptat propunerea Divei de a fi mama purtătoare pentru copilul ei şi al lui Bobi şi cei doi.

Distribuţia serialului „Sacrificiul“ FOTO Antena 1

Imagine indisponibilă

În fiecare joi, începând cu data de 26 martie, programul de prime-time de la Antena 1 va fi umplut cu filme, urmând ca imediat după să fie difuzat show-ul „The Wall - Marele Zid“. Astfel, în fiecare joi, Vali Butnaru le dã întâlnire tuturor în faţa micilor ecrane cu noi ediţii ale quiz-show-ului care a îndeplinit până acum zeci de vise şi i-a făcut pe participanţi să treacă prin toate stările, de la agonie, la extaz, doar prin căderea unei singure bile. 

Vali Butnaru FOTO Antena 1

marele zid foto antena 1

Serile de vineri vor fi şi ele consacrate filmelor pentru întreaga familie, în vreme ce în fiecare sâmbătă, de la 20:00, membrii juriului „iUmor“ Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenţi neaşteptaţi, din întreaga lume, dar vor fi nevoiţi să se reîntâlnească şi cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Surpriza acestui sezon, maneta cu rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena „iUmor“ în sezoanele ce vor urma le va da în continuare mari bătăi de cap concurenţilor.

Cheloo, Delia şi Bendeac formează juriul „iUmor“ FOTO Antena 1

Imagine indisponibilă

Tot sâmbăta imediat după „iUmor“, de la 22:45, aventurile primarului Stelian Manole şi ale oamenilor din comunitatea pe care acesta o conduce continuă în cele mai noi episoade ale serialului de comedie „Mangaliţa“, la Antena 1.

FOTO Antena 1

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite