Antena 1 va difuza un nou serial făcut de Ruxandra Ion: povestea e bazată pe fapte reale

Antena 1 va difuza un nou serial făcut de Ruxandra Ion: povestea e bazată pe fapte reale

Ruxandra Ion s-a bucurat de un succes uriaş cu „Frcutul oprit“ FOTO Antena 1

Antena 1 pregăteşte un nou serial, produs de Ruxandra Ion pe baza unui scenariu bazat pe fapte reale. Producţia va avea în centru femei excepţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

La doar câteva zile de la terminarea filmărilor pentru „Fructul Oprit“, Ruxandra Ion şi echipa pe care o coordonează la Antena 1 au început să lucreze la o nouă producţie ce va fi difuzată în această toamnă. 

Serialul, care are titlul de lucru „Sacrificiul“, va spune povestea extraordinară a unor femei excepţionale şi este bazat pe fapte reale, declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi, potrivit unui comunicat al postului Intact. 

„Am avut vacanţă trei zile şi ne-am apucat din nou de muncă, pentru că asta ştim să facem, în cadrul unei noi companii, care se numeşte Dream Film Production. Este vorba de un proiect despre care nu pot să vă spun decât că se învarte în jurul numărului magic 3. Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei şi Radu Grigore şi la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambiţios, cu o distribuţie absolut excepţională, formată din tineri (nume noi), tineri de care ştiţi deja, dar şi monştrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător şi regizor ar fi onoraţi să îi aibă în distribuţie. Ne aflăm în plină perioadă de creaţie a personajelor şi foarte curând vom auzi din nou cele trei cuvinte magice «Linişte, motor, acţiune!» în locaţii de excepţie şi cu echipament de cea mai înaltă clasă, folosit în cinematografie“, a declarat Ruxandra Ion. 

Este al doilea serial nou care se află în lucru la Antena 1. Recent, Paginademedia.ro a anunţat că actori din „Mondenii“, „Atletico Textila“ şi „Ai noştri“ filmează o nouă comedie a cărei acţiune se petrece într-o primărie dintr-un orăşel fictiv de provincie, Mangaliţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: