Andreea Marin, invitat special în prima ediţie a show-ului de umor „Antitalent“: când începe noua emisiune de la Antena 1

Andreea Marin, invitat special în prima ediţie a show-ului de umor „Antitalent“: când începe noua emisiune de la Antena 1

Andreea Marin FOTO Antena 1

Andreea Marin (44 de ani) va fi invitat special în premiera noului show de umor de la Antena 1, „Antitalent“. Reprezentanţii postului au anunţat când începe emisiunea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 octombrie, Antena 1 lansează cel mai nou show de umor, „Antitalent“, difuzat în fiecare duminică de la 21.00. 
 
Emisiunea prezentată de Dan Bittman va debuta cu o ediţie specială şi un invitat special. În premiera emisiunii, pe scenă va urca Andreea Marin.
 
„Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis şi relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simţi stresul unei producţii TV de amploare“, a declarat aceasta. 
 
Aşa se face că pe 20 octombrie, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Andreea Marin în ediţia premieră a show-ului „Antitalent“ - show ce promite să pună accentul pe ironie -. „Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună şi dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care eşti şi actor, intri în pielea unor personaje, aşadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deşi mă scoate din cotidian şi este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numeşte «Antitalent», pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veţi descoperi mulţi oameni talentaţi care pun umărul la realizarea ei“, a adăugat vedeta.
 
 
„Antitalent“ este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu, de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane. 
 
„Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea ediţiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii şi momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori şi personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umorişti de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase ştiri mondene şi cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent“, descriu reprezentanţii Antenei 1 noua emisiune.
În plus, fiecare ediţie va aduce în platou şi câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: