Andreea Marin, în dialog cu un şaman despre ce înseamnă meditaţia zen şi tehnicile orientale de echilibrare

Andreea Marin, în dialog cu un şaman despre ce înseamnă meditaţia zen şi tehnicile orientale de echilibrare

Andreea Marin, alături de Kutay Toga, care a devenit şaman de la vârsta de 12 ani FOTO TVR

Invitatul Andreei Marin în emisiunea „Preţuieşte viaţa“ este un şaman, care explică, printre altele, ce înseamnă meditaţia zen şi tehnicile orientale de echilibrare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a treia ediţie „Preţuieşte viaţa“ va fi difuzată duminică, 10 aprilie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. „Preţuieşte viaţa“ se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.
 
„Trăim vremuri în care putem spune că suntem mereu în căutarea echilibrului pierdut“, este premisa de la care Andreea Marin porneşte în această ediţie. Plecând de la propria experienţă, vedeta îşi propune să-i ajute pe cei care să facă o schimbare în bine în viaţa lor şi să atingă longevitatea.
 
Kutay Toga a devenit şaman la doar 12 ani, a avut o carieră militară, dar chemarea sa a fost mai puternică, aşa că a revenit la ceea ce crede că îi era destinat să facă: învaţă oamenii să asculte, să respire, să privească, să se întoarcă la rădăcini, la natură, să înţeleagă unde au pierdut direcţia bună în viaţa lor şi să revină la un echilibru între minte, trup şi suflet. 
 
În prezent, Kutay Toga este life coach în Braşov, iar Andreea Marin îl vizitează, pentru o discuţie ce poate schimba vieţi. Din dialogul cu el puteţi afla şi ce înseamnă meditaţia zen, tehnicile orientale de echilibrare, precum Qi Gong, ori antrenamentul în forţă numit bootcamp.
 
Tot duminică, telespectatorii TVR fac cunoştinţă cu un doctor chirurg cardiovascular, foarte dedicat meseriei pe care o practică şi pasionat de munca sa. De asemenea, va fi prezentată mărturia unui tânăr care a avut şansa de a-l cunoaşte la timp pe dr. Lucian Dorobanţu, căruia îi datorează viaţa. Mai multe despre bolile cardiovasculare şi cum putem lupta împotriva lor, puteţi afla de la medicul bucureştean duminică, la ora 17.00, pe TVR 1.
 
pretuieste viata
Andreea Marin, alături de doctorul chirurg cardiovascular Lucian Dorobanţu FOTO TVR
 
Din emisiunea realizată de Andreea Marin nu lipseşte nici povestea inspiraţională – de data aceasta, cea a unei tinere care a ştiut să renască din propria-i cenuşă, găsindu-şi cea mai bună motivaţie. 
„De unde să începi când vrei să faci o schimbare în bine? Dar atunci când totul pare a se fi dărâmat? 
Pentru mine, cea mai bună cale a fost mereu întoarcerea la rădăcini. Când ţi-e greu, caută să vezi ce a rămas în picioare, pe ce te bazezi să te poţi reconstrui. Ridică-te din genunchi, priveşte doar înainte şi mergi mai departe. Ai încredere în mine, nu o dată am fost acolo jos, de unde nu credeam să mai pot atinge vreodată cerul cu mâna. Acum ştiu că puterea e în mine, că viaţa merită a fi preţuită şi aceasta este credinţa mea“, mărturiseşte Andreea Marin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările