Andreea Marin, despre apariţia la iUmor: „E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut“

Andreea Marin, despre apariţia la iUmor: „E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut“

Şerban Copoţ, Andreea Marin, Dan Badea FOTO Antena 1

În cel de-al şaselea sezon al show-ului „iUmor“ vor exista invitaţi speciali, printre aceştia numărându-se prezentatoarea TV Andreea Marin (44 de ani). Aceasta a povestit despre ceea ce înseamnă pentru ea apariţia în cadrul emisiunii difuzate de Antena 1.

În noul sezon al show-ului „iUmor“, care va avea premiera sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00,  la Antena 1, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor fi vor fi luaţi la roast în fiecare ediţie de invitaţi speciali, printre care Andreea Marin. 

Deşi are o experienţă de 25 de ani în televiziune, Andreea Marin mărturiseşte că a avut, la rândul său, emoţii: „E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori  să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele... Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine. Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor“. 

Gabriel Cotabiţă, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei şi mama lui Mihai Bendeac sunt alţi câţiva dintre invitaţii speciali care vor urca pe scena „iUmor“. Producătorii promit că aceştia nu vor avea nicio reţinere în a face glume usturătoare pe seama celor trei vedete de la masa juriului. 

O schimbare anunţată de mai mult timp este înlocuirea magicianului Vlad Grigorescu în postura de prezentator. Astfel, Şerban Copoţ îl va avea alături pe comediantul Dan Badea. 
 
Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă în cel de-al şaselea sezon „iUmor“ căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie. Concurenţii care primesc minimum două „Thumbs up“ vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finala „iUmor“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: