Andreea Mantea va prezenta încă o emisiune la Kanal D: „Îi aşteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting“

Andreea Mantea va prezenta încă o emisiune la Kanal D: „Îi aşteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting“

Andreea Mantea revine în rolul de prezentatoare a emisiunii „Se strigă darul“ de la Kanal D

Prezentatoarea Kanal D Andreea Mantea (31 de ani) revine pe micile ecrane, odată cu debutul unui nou sezon al emisiunii „Se strigă darul!“, alături de Mihai Mitoseru.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost anunţat faptul că o va înlocui pe Bianca Drăguşanu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine“, Andreea Mantea a mai semnat pentru un post de prezentator la aceeaşi televiziune. 
 
Vedeta Kanal D se va întoarce pe micile ecrane în cadrul viitoarei ediţii a emisiunii „Se strigă darul!“, alături de fostul ei coleg, Mihai Mitoşeru. Andreea Mantea a mai fost moderatoarea emisiunii, în ediţiile trecute, însă a fost înlocuită de cântăreaţa şi actriţa originară din Republica Moldova, Dianna Rotaru (36 de ani). 
 
„Aştept cu nerăbdare să colind din nou ţara pentru a le oferi tinerilor căsătoriţi o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viaţă mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiţii inedite, vor cunoaşte locuri şi oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoţia celor care îşi întemeiază o familie în faţa întregii ţări. Vor avea parte şi de multe situaţii comice pentru că sunt hotărâtă să câştig. Îi aşteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături să se înscrie la casting“, a declarat Andreea Mantea.
 
FOTO Kanal D
 
„De când prezint această emisiune mi-am învins fobia de albine, frica de a călări. Eu o cunosc pe Andreea, ştiu că este un oponent puternic. Ceea ce este cu adevarat important este să le oferim tinerilor o nuntă de vis şi, cu siguranţă, amândoi vom face tot ce este nevoie pentru ca cel mai important moment din viaţa lor să fie unul memorabil“, a precizat şi Mihai Mitoşeru.
 
Andreea Mantea este una dintre vedetele postului turcesc, aceasta moderând de-a lungul timpului emisiuni de divertisment precum „WOWBiz“, „Se strigă darul!“, „Nuntă cu surprize“. Luna trecută, Pagina de Media anunţa că emisiunea tabloid „WOWbiz“, prezentată de Andreea Mantea şi Victor Slav, a fost scoasă din grila de toamnă a postului Kanal D.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: