Andreea Mantea, confirmată de Kanal D în locul Adelinei Pestriţu în emisiunea „Wowbiz“

Andreea Mantea, confirmată de Kanal D în locul Adelinei Pestriţu în emisiunea „Wowbiz“

Andreea Mantea a declarat că se întoarce „plină de bucurie şi de încredere alături de familia Kanal D“ FOTO Kanal D

Kanal D a confirmat despărţirea de Adelina Pestriţu şi a specificat că în locul ei, în emisiunea „Wowbiz“ va apărea Andreea Mantea. Cea din urmă a declarat că se întoarce „plină de bucurie şi de încredere alături de familia Kanal D“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WowBiz“, de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D, a anunţat postul turcesc de televiziune. Cele doua vedete au mai fost împreuna gazdele acestei emisiuni începand din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes, arată acelaşi post într-un comunicat de presă.

Prezenţă feminină seducătoarea, Andreea Mantea declară că este încântată de revenirea alături de echipa Kanal D. „Am fost foarte legată de acest proiect şi, chiar dacă la un moment dat drumul meu a mers în altă direcţie, iată că mă întorc plină de bucurie şi de încredere alături de familia Kanal D“, a spus Andreea Mantea.

„WowBiz“, emisiune prezentă de Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, le va aduce în continuare telespectatorilor, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 22:30, subiecte incendiare, dezbateri fără tabuuri şi prejudecăţi, dezvăluiri în premieră care vor ţine primele pagini ale ziarelor.

În prima ediţie din 2016 a emisiunii „Wowbiz“, Mădălin Ionescu a apărut singur în platoul emisiunii şi a spus, în încercarea de a motiva lipsa Adelinei Pestriţu: „Mă veţi întreba de ce sunt singur. Culmea, nu vă pot răspunde“, a declarat Ionescu. Contactaţi de „Adevărul“ în momentul aflării veştii, reprezentanţii postului Kanal D au declarat că nu comentează informaţiile apărute în presă după speculaţiile privid plecarea vedetei. Adelina Pestriţu i-a luat locul Andreei Mantea în calitate de asistentă în emisiunea „Wowbiz“, din septembrie 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: