Andreea Ibacka şi Alina Chivulescu vor juca într-un nou serial românesc: „Am un personaj negativ, iar provocarea e de a face o răutăcioasă simpatică“

Andreea Ibacka şi Alina Chivulescu vor juca într-un nou serial românesc: „Am un personaj negativ, iar provocarea e de a face o răutăcioasă simpatică“

Andreea Ibacka va interpreta un personaj negativ FOTO Happy Channel

Actriţele Andreea Ibacka şi Alina Chivulescu vor juca în noul serial românesc „O grămadă de caramele“, care va debuta în toamnă la Happy Channel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Produs de Ruxandra Ion, cu un scenariu semnat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, „O grămadă de caramele“ este continuarea iSerialelor „Când mama nu-i acasă“ şi „Şase clipe fără ea“. Pe lângtă actorii din primele producţii, în noua serie vor apărea Andreea Ibacka şi Alina Chivulescu.

Pentru Andreea Ibacka proiectul este unul special având în vedere că îi oferă posibilitatea să lucreze împreună cu actori alături de care a jucat şi în trecut: „Am aşteptat repetiţiile cu emoţia cu care aşteptam pe vremuri prima zi de şcoalăNu mă pot abţine să spun că m-am bucurat ca un copil de revederea echipei. De fapt, când am ajuns pe platou m-au năpădit amintirile. Parcă mă întorsesem în timp cu zece ani. Este minunat să lucrez alături de mulţi dintre colegii cu care am debutat, de la care am avut atâtea de învăţat.“

Actriţa o interpretează pe Paula, o tânără în vârstă de de 28 de ani, directoarea unei celebre reprezentanţe auto din România, care se îndrăgosteşte de Emil Şerban, interpretat de Andreas Petrescu. „Joc un personaj negativ, iar provocarea este de a face din Paula o răutăcioasă simpatică, pe care s-o îndrăgeşti din faţa ecranului, cu toate că nu eşti de acord cu acţiunile ei“, a declarat actriţa.

Alina Chivulescu o interpretează pe Nora, o femeie care are tot ce îşi doreşte pentru a fi fericită: trei copii adorabili, un soţ care o iubea din facultate, o casă frumoasă şi multe planuri de viitor. După ce soţul, Emil Şerban, îi spune că vrea să divorţeze, lumea Norei se năruie.

Alina Chivulescu, alături de Andreas Petrescu FOTO Happy Channel

„Este o femeie care şi-a dedicat întreaga viaţă familiei. Nu a lucrat niciodată, iar acum plăteşte preţul. Dintr-o condiţie socială excepţională, se trezeşte forţată să trăiască fără veniturile cu care era obişnuită. Îşi mută locuinţa, îşi mută absolut tot şi practic este nevoită să se readapteze la noile condiţii. Bulversarea vine şi din faptul că, în viaţa privată, are o grămadă de probleme. Copiii nu se adaptează. Cea mare îşi reia relaţia cu băiatul cu care ea nu este de acord. Încearcă pe de altă parte să-i înţeleagă şi pe ei, deci trebuie să se apropie de ei. Ea luptă pentru relaţia cu Emil. Oricum, după o relaţie de 20 de ani, nici prin cap nu-i trecea vreodată că se va vedea în postura de femeie înşelată, de femeie trădată.  În fine, învaţă să trăiască cu alte date decât era obişnuită să o facă“, declară Alina Chivulescu despre personajul pe care îl joacă.

Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Andreas Petrescu, Virginia Rogin, Doiniţa Oancea, Augustin Viziru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Tatiana Şelaru, Rapha, Ada Dumitru şi Elena Şeulean sunt câţiva dintre actorii care se întorc în această toamnă pe micile ecrane, la Happy Channel, în mini-seria „Blestemul“, prima parte a proiectului „O grămadă de caramele“, filmat tot cu telefonul mobil. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările