Andreea Esca renunţă la revista „The ONE“ după un deceniu: „Este un moment al schimbărilor, iar eu îl primesc cu nostalgie şi bucurie“

Andreea Esca renunţă la revista „The ONE“ după un deceniu: „Este un moment al schimbărilor, iar eu îl primesc cu nostalgie şi bucurie“

Andreea Esca şi-a lansat recent un site

Andreea Esca renunţă la funcţia de director editorial al revistei „The One“, parte a grupului Mediafax deţinut de Adrian Sârbu, după un deceniu, scrie Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a făcut anunţul prin intermediul unui editorial publicat în numărul de august al revistei, sub titlul „My last ONE...“.
 
„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista «The ONE», a venit timpul unor noi provocări. Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii «The ONE». Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă. Bună ziua, România! Bună ziua, online! Sunt andreeaesca.com“, a scris Esca, citată de Paginademedia.ro.
 
Amintim că la începutul acestei luni, Andreea Esca a anunţat că şi-a lansat site-ul andreeaesca.com prin care dă startul unei noi aventuri în viaţa sa profesională. Vedeta spune că vrea să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte, vrea să împrăştie informaţii cu viteză şi vrea să comunice cu telespectatorii săi prin intermediul platformei lansate.

„M-am împrietenit destul de greu cu online-ul pentru că iubesc hârtia şi scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtăşirea instantanee a unei informaţii este visul oricărui om de ştiri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar şi în afara programului de la ora 19:00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, aşadar le aştept sugestiile!“, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca se află la pupitrul Ştirilor Pro TV de pe 1 decembrie 1995. În 2014, Andreea Esca a lansat primul volum biografic, „Ce-am făcut când am tăcut“, la Bookfest. „Un autoportret clasic“, dar şi „un portret atipic“, cartea Andreei Esca încearcă să prezinte cititorilor alte fapte din viaţa vedetei, dincolo de pupitrul ştirilor. Aceasta este a doua carte pe care Andreea Esca o publică, după ce în 2002 a lansat „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti“, una dintre frazele celebre cu care s-a consacrat în audiovizualul românesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările