Andreea Creţulescu trece de la Realitatea TV la România TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Creţulescu, jurnalist la Realitatea TV, a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi motivează plecarea de la Realitatea TV, la postul concurent, România TV, după ce, în cursul zilei de azi, au apărut informaţii legate de mutarea acesteia, scrie paginademedia.ro.

După ce, vreme de mai mulţi ani, Andreea Creţulescu a fost una dintre prezentatoarele cele mai importante ale postului de ştiri Realitatea TV, astăzi, jurnalista şi-a anunţat oficial plecarea la postul concurent România TV.

„Astăzi, după opt ani absolut speciali, mă despart de Realitatea TV. Nu fără regrete, pentru că aici am lucrat cu oameni deosebiţi, am realizat alături de colegii mei proiecte jurnalistice care au influenţat piaţa mass-media. Nu părăsesc Realitatea TV pentru că postul s-ar închide, cum au comentat unii care nu-şi pot reprima bucuria de a îngropa prima televiziune de ştiri din România. Le transmit acestora că, indiferent câte piedici i s-au pus acestei televiziuni în ultima perioadă, Realitatea TV va exista şi în 2014, că, în România, liberatatea de exprimare nu este un lux, ci un drept constituţional“, a scris Andreea Creţulescu pe Facebook.

Mai mult, jurnalista a dat de înţeles că a pregătit pentru viitor un proiect potrivit pentru „nevoile telespectatorilor“, la România TV. „În scurt timp, le promit telespectatorilor că pregătesc un proiect pentru ei, pentru problemele şi nevoile lor, la România TV. Vă aştept să ne reîntâlnim acolo şi vă promit că nu vă dezamăgesc“, a mai spus aceasta.

Pe de altă parte, Andreea Creţulescu mai adaugă faptul că a avut o relaţie bună cu patronul trustului, Cozmin Guşă, şi că este încrezătoare în viitorul postului Realitatea TV. „Am avut o relaţie bună cu Cozmin Guşă şi proiecte jurnalistice superbe aici la Realitatea TV. Nu se întâmplă nimic cu Realitatea TV, va rezista şi va rămâne un foarte bun post de ştiri“, a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

andreea cretulescu foto mediafax

Andreea Creţulescu şi-a început cariera în presa scrisă, la Cronica Română şi la Curierul Naţional, ca mai apoi să intre în televiziune. Astfel, jurnalista a lucrat pentru Tele 7abc, Antena 1 şi Realitatea TV. La televiziunea de ştiri a lucrat între 2005 şi 2009 ca moderator al emisiunilor „Deschide lumea“, „Editorii Realităţii“, „Reporterii Realităţii“, „Fabrica“, „Tu decizi“ şi „Realitatea te priveşte“. Iniţial l-a înlocuit pe Cosmin Prelipceanu la pupitrul emisiunii „Deschide Lumea“.

Andreea Creţulescu FOTO Mediafax

În anul 2008 a fost promovată în „prime-time“ ca înlocuitor al lui Robert Turcescu a cărui emisiune începuse să scadă în audienţe. După o pauză, timp în care s-a implicat în deschiderea postului de ştiri Publika TV, la Chişinău, Andreea a revenit la acelaşi post de televiziune, în 2010.

În anul 2012 Andreea Creţulescu a primit premiul A.P.T.R. pentru cea mai bună emisiune de investigaţii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite