Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu şi Ana Maria Ababei, printre concurenţii emisiunii „Ferma“

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu şi Ana Maria Ababei, printre concurenţii emisiunii „Ferma“

Anda Adam

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu şi Ana Maria Ababei sunt decişi să depăşească orice provocare  la care ar putea fi suspusşi în emisiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un sezon mai puternic, mai dur şi mai complicat. Un an în care lupta dintre orăşeni şi săteni va avea un singur câştigător. 2 cântăreţe şi 2 actori vor renunţa la confortul resimţit pe scenă, printre cei care îi ascultă şi vor lupta pentru a demonstra că sunt cei mai buni şi că merită titlul de Fermierul anului.

La începutul carierei, le spunea fanilor „Nu mă uita”, iar melodia ei devenea unul dintre cele mai cunoscute hituri româneşti. Astăzi, cariera ei a depăşit graniţele ţării, iar ea a demonstrat că poate îmbina, cu succes, rolul de cântăreaţă cu cele de mamă, sportivă şi femeie de afaceri. Orăşeancă convinsă, Anda Adam îşi doreşte să le arate tuturor că ”poate fata”.

„Sunt o persoană ambiţioasă, sufletistă şi cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport şi stilul de viaţă sănătos mă vor ajuta în această luptă.”, a spus Anda Adam.

Actor, tătic, om. Aşa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Şi-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru şi a ştiut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie uşoară, dar a învăţat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experienţa de viaţă îl va ajuta în fermă şi îi va da puterea să fie un sătean victorios.

„Viaţa mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situaţie şi cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înţelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experienţă care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima şi ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”, a declarant George Burcea.

Paul Diaconescu: ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(”

„Bună, ce faci?” nu este doar întrebarea pe care am vrea să i-o adresăm înainte de intrarea în Ferma, ci şi numele filmului în care a avut primul lui rol major. Paul a ştiut că scena este pasiunea lui, încă din clasa a X-a, aşa că şi-a urmat visul cu fiecare activitate în care s-a implicat. Sociabil şi dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viaţa urbană, iar în Ferma, vrea să fie orăşeanul care duce la capăt orice activitate.

„Am zis DA din prima! Abia după am conştientizat că e cea mai mare provocare din viaţa mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepăşesc şi, în general, îmi plac provocările.”, a povestit Ana Maria Ababei.

Autentică şi tradiţională, este săteanca convinsă. Şi-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, ştiind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” şi să se distreze alături de ea. Aceeaşi stare de spirit vrea să o transmită şi în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată şi că poate avansa în luptă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările