Anda Adam şi Ellie White, travesti la „Te cunosc de undeva“

Anda Adam şi Ellie White, travesti
la „Te cunosc de undeva“

Anda Adam devine bărbat la "Te cunosc de undeva". FOTO Antena 1

Cele două cântăreţe îi imită pe J Balvin, autorul hitului „Tranquila“, respectiv Justin Timberlake, „preşedintele muzicii pop“, pe scena de la „Te cunosc de undeva“, sâmbătă, de la 20.30, la Antena 1.

Emisiunea aduce noi provocări în rândul celor opt concurenţi, Anda Adam, Ellie White, Maria Buză, Pepe, Dalma Kovacs, Jean de la Craiova, Matteo şi Mike Diamondz, care vor să-i impresioneze pe cei din juriu, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan. Anda Adam şi Ellie White dau hainele sexy pentru cele bărbăteşti, spre încântarea publicului. Pentru a intra în pielea cântăreţului columbian J Balvin, interpreta hitului „Amo“ îşi pune o perucă brunetă scurtă, o şapcă de rapper şi o barbă „accesoriu“, pe lângă hainele sport de efect.

Ellie White, în schimb, se îmbracă la costum, cu pălărie şi lentile de contact albastre, pentru rolul lui Justin Timberlake, creatorul melodiilor „Suit & Tie“, „Mirrors“ şi „Tunnel Vision“.

Însă niciuna dintre ele nu-l impresionează atât de tare pe Andrei Aradits precum Dalma Kovacs. Tânăra cântă piesa „“Don’t Cry For Me Argentina“ a Madonnei, ceea ce-l determină pe actor să o sărute. „M-ai emoţionat. Ai făcut foarte bine ceea ce ai făcut. Ai avut un mister, o putere pe care nu credeam că o ai în tine!“, a complimentat-o Aradits pe concurentă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: