Anca Sigartău şi fiul ei, dublă victorie la Asia Express. Din ce este făcută Kola Kanda, băutura care le-a întors stomacul pe dos concurenţilor VIDEO

Anca Sigartău şi fiul ei, dublă victorie la Asia Express. Din ce este făcută Kola Kanda, băutura care le-a întors stomacul pe dos concurenţilor VIDEO

Tudor şi Anca Siga tău FOTO Antena 1/Diana Oroş

În cea de-a patra ediţie Asia Express - Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1, actriţa Anca Sigartău (51 de ani) şi fiul ei Teodor au reuşit să câştige atât amuleta în valoare de 1000 de euro, cât şi imunitatea, după ce au reuşit să facă faţă unei băuturi care le-a întors stomacul pe dos concurenţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anca Sigartău şi Teodor au reuşit să treacă cu brio peste provocările reality show-ului şi să câştige amuleta în valoare de 1000 de euro şi să se claseze pe primul loc la finalul zilei. 
 
Pe lângă cazarea la hotel, aceştia au dobândit şi avantajul de a fi turişti în Sri Lanka până la încheierea etapei: „Pentru acest loc întâi, pe care ni l-am dorit foarte tare, am tras toată cursa“.
 
Ultima provocare, a cărei miză era imunitatea, a presupus ca vedetele să facă rost de ingrediente proaspete pentru a prepara traidţionala băutură Kola Kanda.
 
Dintr-un litru de suc natural, două boluri au fost consumate de vedete, în vreme ce alte trei au fost transportate, pe serpentine, până la punctul final de control. Cu toate acestea, nu ordinea sosirii a cântărit cel mai mult, ci cantitatea de băutură adusă, iar clasamentul a fost recalculat în funcţie de îndemânarea echipelor de a transporta bolurile intacte. 

Anca Sigartău şi Teodor au câştigat şi de data aceasta misiunea, după o zi în care au luptat să-şi păstreze locul fruntaş: „Nu ne-a venit să credem“.
 
Kola Kanda FOTO Facebook
 
Kola Kanda este o băutură energizantă consideră foarte sănătoasă pe care localnicii o consumă de regulă dimineaţa şi, mai ales, dacă au artrită. În schimb, vedetele au spus la unison că această băutură, din Gotu Kola (plantă asiatică), orez negru, apă, usturoi şi sare, nu putea fi băută şi că, din contră, provoca stare de vomă, Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi fiind concurenţii care au vomitat-o. 

Primele două echipe ajunse în faţa Ginei Pistol au participat la proba Amuletei. La Fabrica de Ceai Pedro, CRBL şi Oase s-au duelat cu Anca Sigartău şi Teodor pentru suma de 1000 de euro şi un avantaj substanţial în cursă. În vreme ce unul dintre coechipieri a avut misiunea de a da indicaţii prin staţie bazate pe o serie de fotografii, celălalt a fost nevoit să caute, într-o plantaţie imensă de ceai, localnicele ce se potriveau descrierii făcute: „Toate semănau. Este greu să spui că alegi o localnică  pentru că are ceva special, a trebuit să gândim foarte rapid“. 
 
Anca şi Teo au fost primii care au îndeplinit misiunea, motiv pentru care au câştigat amuleta şi dreptul de a stabili ordinea plecării în cursă. 
 
 
Tot aseară, în ciuda faptului că au fost eliminate săptămâna trecută, Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu au reintrat în competiţie, după ce Bianca Drăguşanu şi Oana au decis să părăsească show-ul din cauza problemelor de sănătate: „Pentru mine autostopul a fost foarte greu. Nu mai aveam putere să fiu drăguţă, deşi localnicii erau drăguţi cu noi. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai ţin picioarele. A fost o experienţă de neuitat, dar am tot ce vreau acasă“, a mărturisit Bianca, spre surprinderea tuturor. 
 


Pe lângă faptul că şi-a dorit să plece acasă, decizia vine şi după ce Bianca Drăguşanu a fost aspru criticată de fanii emisiunii, dar şi de unii dintre concurenţi pentru limbajul vulgar folosit în timpul show-ului, dar şi pentru atitudinea adoptată.

Mai mult, în momentul în care decizia a fost comunicată concurenţilor, Antena 1 a prezentat un montaj video în care vedeta de televiziune era surprinsă în mai multe momente tensionate, când nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi a început să înjure şi chiar să jignească oameni, nemulţumită fiind de probele la care este supusă, de temperatura prea ridicată sau de ploaie.

CRBL, care pe Drumul Elefantului de la Asia Express face echipă cu Oase, a fost unul dintre cei care a criticat-o pe vedetă: „Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?“.

„În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe“, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu a încheiat apoteotic: „N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“

„Suntem foarte, foarte fericite. Nu mai dăm importanţă rucsacului din spate, oricât de greu ar fi. Suntem motivate să demonstrăm că noi am meritat această oportunitate“, au declarat Marga şi Iuliana Luciu.
 
„Ele au un tonus aparte care schimbă schema grupului, sunt un foarte bun energizant pentru întreaga echipă“, au adăugat colegii, care le-au primit înapoi cu braţele deschise. 
 
Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel naţional, reality-show-ul „Asia Express - Drumul Elefantului“, care a fost lider şi pe publicul urban. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: