Anca Lungu pleacă de la Observatorul de weekend: vedeta este însărcinată şi se va muta din România. Cine o va înlocui la Antena 1 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Lungu (32 de ani) a anunţat că părăseşte pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1, iar reprezentanţii postului au anunţat deja cine îi va lua locul. De asemenea, prezentatoarea este însărcinată cu al doilea copil şi se va muta din România.

Anca Lungu a anunţat duminică seară că nu va mai prezenta Observatorul de weekend al Antenei 1 şi a lăsat să se înţeleagă că va părăsi şi ţara. „Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă“, a declarat Anca Lungu la finalul ştirilor.

Decizia vine după 15 ani petrecuţi la postul Intact, iar prezentatoarea a mulţumit şi pe Facebook pentru amintirile frumoase: „Mulţumesc celor care au crezut în mine, mulţumesc pentru şansa enormă pe care am primit-o, mulţumesc pentru viaţa frumoasă pe care mi-am câştigat-o făcând ce-mi place mai mult şi, mai mult, mulţumesc familiei şi colegilor, mulţumesc vouă, că m-aţi însoţit de-a lungul anilor şi mulţumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simt recunoştinţă până în măduva oaselor şi o satisfacţie enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost şi sunt înconjurată.“

Anca Lungu sau Prinţesa Polonic, aşa cum mai este cunoscută datorită blogului ei, este şi însărcinată în şase luni şi ar urma să se căsătorească cu un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Vedeta mai are o fetiţă în vârstă de patru ani cu Ştefan Lungu, de care a divorţat în vara anului trecut după trei ani. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. 

Imagine indisponibilă

Cosmin Stan şi Octavia Geamănu vor prezenta împreună Observatorul de weekend FOTO Antena 1 

La pupitrul Observatorului de weekend va veni Cosmin Stan, după patru ani de absenţă din faţa camerelor. Jurnalistul, fost corespondent Pro TV, prezentator Realitatea TV, Digi 24 şi Prima TV, va prezenta alături de Octavia Geamănu jurnalul de ştiri în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00. 

„Noi vom debuta la Observator chiar în seara Învierii aşa că îi aşteptăm pe toţi telespectatorii să ne fie alături înainte de a pleca la slujba de Înviere pentru a le da ultimele informaţii despre ce se va întâmpla de Paşte în oraşele lor. Mă aştept ca împreună cu toată echipa Observatorului să aducem în casele oamenilor un program de ştiri realizat ca la carte şi prezentat într-o manieră prietenoasă. Mă aştept ca oamenii să capete încredere în noi, pentru că prestaţia noastră va fi una onestă“, a declarat Cosmin Stan.

Prezentarea Observatorului de weekend marchează şi revenirea în televiziune a lui Cosmin Stan după patru ani: „Este, de asemenea, şansa unui nou început în care cred cu tărie. Îmi doresc acum mai mult ca oricând să le spun din nou telespectatorilor, în direct, «Bună seara şi bun găsit la ştiri!», pentru că am realizat că pot face orice…dar fără asta nu pot trăi“, mărturiseşte acesta. 

Cosmin Stan se declară încântat că va face echipă cu Octavia Geamănu: „Suntem doar nişte oameni obişnuiţi care vom avea privilegiul de a le spune semenilor ce se întamplă în lumea care-i înconjoară, fără aroganţă, fără pretenţii exagerate, ci doar cu multă determinare de a ne face treaba cât mai bine şi de a ajunge la cât mai mulţi.“

Pe lângă rolul de prezentator la pupitrul Observatorului, Cosmin Stan îşi va continua şi proiectele sale personale, care se încadrează în aceeaşi sferă: site-ul de ştiri şi informaţii din aviaţie (newsair.ro) şi atelierul de producţie (videoyourTVcrew).

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite