Anamaria Prodan, despre noul sezon „Gospodar fără pereche“: „Gospodarii sunt pretenţioşi când vine vorba de fete, însă pe bună dreptate“ FOTO

Anamaria Prodan, despre noul sezon „Gospodar fără pereche“: „Gospodarii sunt pretenţioşi când vine vorba de fete, însă pe bună dreptate“ FOTO

Anamaria Prodan a străbătut ţara în lung şi-n lat pentru noul sezon FOTO Pro TV

Pro TV difuzează în această seară, de la ora 20.00, prima ediţie a celui de-al doilea sezon „Gospodar fără pereche“. Într-un scurt interviu, prezentatoarea Anamaria Prodan, în vârstă de 45 de ani, ne-a vorbit despre show-ul matrimonial care s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Prodan a străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a le livra personal scrisorile mult aşteptate de la fetele care îşi doresc să îi cunoască. Pentru că numărul scrisorilor primite a fost foarte mare, prezentatoarea a avut trei ajutoare de nădejde - gospodarii cu vechime Ion Cucu, Bogdan Năstase şi Alexandru Abramiuc.
 
Sergiu Pop, Alin Bobină, Dan Dicu, Daniel Barbu, Dorin Nacreală, Mihai Ambruş, Tomiţă Stănilă, Neluţu Serafincean, Vasile şi Adrian Boar sunt gospodarii care aşteaptă să întâlnească fetele înscrise pentru ei la emisiune. 
 
Anamaria Prodan s-a declarat norocoasă că face parte din proiectul Pro TV pentru că are şansa de „a vedea minunăţiile României“ şi de a cunoaşte oameni deosebiţi. Despre noul sezon, vedeta a dezvăluit că s-a râs mult, echipa s-a distrat pe cinste, însă gospodarii privesc şi cu seriozitate alegerea viitoarei soţii şi sunt destul de pretenţioşi, dar prezentatoarea susţine că au şi de ce să fie aşa. 
 
„Adevărul“: De ce ar trebui să urmărim noul sezon?
Anamaria Prodan: Noul sezon este unul spectaculos. Avem de toate –emoţii, veselie, iubire şi divertisment autentic românesc. O să vedeţi că au fost la mare căutare gospodarii noştri şi au primit o mulţime de scrisori. 
 
Cum sunt noii gospodari? 
Sunt oameni simpli, pasionaţi de ceea ce fac, care au valori frumoase despre muncă şi despre viaţă. Au pasiuni diverse, unii cântă la saxofon, unii compun versuri, unii cântă în biserică, alţii meşteşugăresc tot ce prind. Sunt băieţi harnici şi frumoşi, care vor să îşi găsească jumătatea, să fie iubiţi şi să iubească.
 
Dar pretendentele lor cum sunt?
Fetele fac totul pentru a-i cuceri. Sunt determinate şi au prins curaj, fiind al doilea sezon, ştiu deja la ce să se aştepte şi cum să ajungă la inima gospodarilor.
 
Sunt pretenţioşi gospodarii când vine vorba de alegerea viitoarei soţii?
Sunt pretenţioşi, însă pe bună dreptate. Au muncit mult să clădească tot ce au şi ştiu exact ce îşi doresc de la femeia care le va fi alături. Vor pe cineva cu care să împartă roadele muncii lor, care să aibă grijă de ei şi de casă. Vor fete frumoase, harnice şi devreme acasă.
 
Ai observat o diferenţă în atitudinea participanţilor faţă de primul sezon? 
Da, am observat că şi ei au prins mai mult curaj. Au fost foarte emoţionaţi când au primit scrisorile de la fete şi au văzut cât de multe sunt, însă la întâlnirea cu ele au dat dovadă de multă îndrăzneală. Fiecare şi-a făcut planul de activităţi pentru fete, cum să le distreze, ce sarcini să le dea. 
 
 
Ce ai învăţat până acum, despre tine şi despre oameni, în urma filmărilor pentru „Gospodar fără pereche“?
Am învăţat că oamenii încă mai respectă tradiţii, că sunt colţuri de Românie în care nu s-au uitat vechile obiceiuri. Am învăţat că oamenii pun accent pe valorile morale şi nu pe cele materiale şi că familia este pentru ei cel mai important lucru, aşa cum este şi pentru mine. 
 
Ce te-a impresionat cel mai mult la filmări?
Căldura cu care m-au primit oamenii la ei în gospodării. Veselia lor molipsitoare, abilităţile fetelor la sarcinile la care au fost supuse şi deschiderea lor de a-şi schimba stilul de viaţă, de a da viaţa la oraş pe liniştea vieţii de la ţară. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: