Ana Ularu va juca în serialul fantasy american „Emerald City“: postul NBC a făcut publice primele imagini FOTO

Ana Ularu va juca în serialul fantasy american „Emerald City“: postul NBC a făcut publice primele imagini FOTO

Ana Ularu va apărea şi în lungmetrajul „Inferno“ FOTO David Muntean

Actriţa Ana Ularu (31 de ani) va putea fi văzută în serialul fantasy „Emerald City“, ce va fi difuzat de postul american de televiziune NBC. Interpretarea artistei a fost aplaudată de actorul american Vincent D'Onofrio, care joacă rolul principal în noua serie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Recent, postul american de televiziune NBC a făcut publice posterele de promovare ale unei noi producţii, printre acestea numărându-se şi cel cu românca Ana Ularu, care va interpreta un personaj negativ. 
 
Serialul „Emerald City“ are la bază seria „Land of Oz“, semnată de scriitorul L. Frank Baum, iar NBC a comandat anul trecut primul sezon, care va avea zece episoade şi va debuta în curând pe micile ecrane. Potrivit „The Hollywood Reporter“, „Emerald City“ îi prezintă pe Dorothy Gale, la 20 de ani, şi pe căţelul ei, care sunt transportaţi într-o altă lume, un tărâm mistic în care regatele sunt într-o luptă sângeroasă pentru supremaţie. Mai exact, irealul tărâm al lui Oz, unde vrăjitoarele nu rămân moarte pentru multe vreme, iar o simplă tânără se transformă într-o războinică încăpăţânată, care ţine în mâinile sale soarta regatelor. 
 
Posterul cu Ana Ularu. Mai multe imagini puteţi vedea aici
 
Ana Ularu o interpretează pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest, personajul principal negativ, distribuţia fiind completată de actorii Adria Arjona (Dorothy Gale), Vincent D'Onofrio (Vrăjitorul), Oliver Jackson-Cohen (Lucas), Geran Howell (Jack), Joely Richardson (Glinda), Jordan Laughran (Tip) şi Mido Hamada (Eamonn). 
 
Actorul american Vincent D'Onofrio (56 de ani), cunoscut pentru rolurile din filmele „Full Metal Jacket“, „Men in Black“ şi din serialele „Law & Order: Criminal Intent“ şi „Daredevil“, şi-a arătat aprecierea faţă de Ana Ularu printr-un răspuns la un mesaj publicat de actriţa româncă pe Twitter la începutul acestui an: „Ana Ularu, cea mai bună Vrăjitoare din Vest din «Emerald City»“. Românca i-a mulţumit acestuia pentru cuvintele frumoase, precizând că este „o onoare imensă şi o mare plăcere să joace alături de cel mai tare vrăjitor care a existat vreodată.“
 
Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Anul acesta, românca va putea fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“ care va avea premiera mondială pe 8 octombrie la Florenţa, oraşul în care s-a născut poetul italian Dante Aligheri. 
În acest lungmetraj, Ana Ularu deţine rolul secundar, al frumoasei Vayentha, şi îl are ca partener de platou pe apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani), pe care l-a catalogat drept „o legendă“. „Este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare“, declara Ana Ularu pentru Mediafax, la sfârşitul anului trecut. 
 
În acest lungmetraj, Robert Langdon, profesor la Universitatea Harvard, interpretat de actorul Tom Hanks, porneşte într-o veritabilă vânătoare de oameni, încercând să oprească un complot ce vizează controlarea populaţiei lumii, prin declanşarea unei epidemii mortale ce are la bază un virus artificial. Titlul filmului şi multe dintre simbolurile examinate de profesorul Langdon se inspiră în principal din viaţa şi opera lui Dante Aligheri, a cărui capodoperă, „Divina Comedie“, a fost scrisă în secolul al XIV-lea. 
 
Din distribuţia filmului „Inferno“ mai fac parte actorii Felicity Jones, Irrfan Khan şi Ben Foster. Primele două filme din această franciză au generat împreună încasări de peste 1,3 miliarde de dolari pe plan mondial.
 
Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.
 
Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele“ (2004), de Napoleon Helmis, şi a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl“, de Cristian Mungiu, filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found“, în „Hârtia va fi albastră“, de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe“, al lui Francis Ford Coppola. Totodată, ea a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic“, de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în „Sunt o babă comunistă“, de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă“, de Anca Damian.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările