Ana Maria Mihăieş, Paolo Lagana şi Căminu’ 16 au părăsit „X Factor“, în cea de-a doua gală live

Ana Maria Mihăieş, Paolo Lagana şi Căminu’ 16 au părăsit „X Factor“, în cea de-a doua gală live

Cea de-a doua gala live a show-ului „X Factor“, o ediţie specială cu ocazia aniversării a 20 de activitate a postului Antena 1 FOTO Facebook

„X Factor“ a ajuns deja la cea de-a doua ediţie live, emoţiile fiind şi mai mari pe măsură ce tot mai mulţi participanţi pleacă din concurs. În cele din urmă, Ana Maria Mihăieş, Paolo Lagana şi Căminu’ 16 au părăsit competiţia.

Cea de-a doua gală live a showului „X Factor“, o ediţie specială cu ocazia aniversării a 20 de activitate a postului Antena 1, a început cât se poate de energic, cu fiecare dintre participanţi interpretând câte un refren al unei melodii româneşti consacrate. De altfel, a doua emisiune live a avut ca temă muzica românească 100%.

Lovită de un dansator

După ce în ediţia trecută a intrat la duel, dar a fost salvată de Dan Bittman, Ana Maria Mihăieş a deschis a doua gală live. Piesa aleasă de tânără a fost „Zig-Zagga“, din repertoriul Loredanei. „Energie bună de tot şi o voce bună. Mi-a plăcut că ai avut ornamentele tale muzicale“, a spus Delia. „Ai reuşit să mă binedispui“, i-a declarat şi Cheloo. „Îmi doresc să văd de la gala la gală că eşti alt personaj, că te maturizezi“, i-a mărturisit şi mentorul său Dan Bittman. Totuşi, în timp ce cânta, Ana Maria a fost lovită, fără intenţie, de un dansator, iar unul dintre dinţi i-a fost ciobit.

Florena Ţicu Şandro, care între timp a avut un conflict cu Ana Maria Mihăieş, şi-a făcut şi ea apariţia pe scena „X Factor“ interpretând piesa „Timpul“, cântată de Paula Seling. Delia a considerat că eleva lui Dan Bittman merita să cânte o melodie care să-i evidenţieze calităţile vocale şi mai mult, iar Cheloo a apreciat că o piesă tristă nu îşi avea locul în această fază a concursului.

Bogdan Bratiş a recunoscut că nu vede cu un ochi

Mădălina Lefter, pericolul „X Factor“, a cântat piesa „Inevitabil va fi bine“, a Andrei, debordând de energie şi de entuziasm, fiind o dedicaţie pentru mama sa care îl va naşte pe Ştefan, viitorul frate al concurentei. Cheloo a glumit şi i-a mărturisit că vrea să se facă politician cu asemenea promisiune. „Stă vocea aia mare să explodeze din trupul tău mic, încearcă să te domoleşti, câteodată trebuie să ai nuanţele conturate mai bine“, a sfătuit-o Cheloo.

Bogdan Bratiş a revenit şi el pe scena cea mare a concursului. În filmuleţul de prezentare acesta a mărturisit că are o problemă medicală la ochiul stâng cu care nu poate să vadă foarte bine. Piesa aleasă de tânăr a fost „Prăjitură cu jeleu“, de la Vank. „Îmi place de tine, de la etapă la etapă eşti bun“, i-a spus mentorul lui, Dan Bittman. „Ai pozat în caz social mai devreme, acum zâmbeşti“, a zis şi Cheloo.

Ana Maria Mihăieş, condamnată la duel pentru a doua oară, a părăsit concursul

În timpul dedicat votării celor mai buni concurenţi din echipa lui Dan Bittman, românii din Iaşi, Timişoara şi Bucureşti au urat la unison un sincer „La mulţi ani“ postului Antena 1. Alături de Buzdugan şi Morar, Cosmin Şeleşi şi Alina Puşcaş, respectiv Dan Capatos şi Daniela Crudu, publicul român a strigat pentru Antena 1. În platoul „X Factor“, Dan Bittman alături de colegii săi din trupa Holograf au urat în propriul stil o urare de „La mulţi ani“.

În urma voturilor telespectatorilor, primul salvat al serii, din echipa lui Dan Bittamn, a fost Bogdan Bratiş. Acesta a fost urmat de Florena Ticu Şandro. La duel au intrat Ana Maria Mihăieş, pentru a doua oară, care a interpretat piesa „Grenade“, a lui Bruno Mars, şi Mădălina Lefter, care a cântat „Bound To You“, a Christinei Aguilera. „Dacă ar fi o decizie politică, aş prefera să plece Mădălina pentru că este un pericol pentru concurenţii mei“, a apreciat Cheloo. În urma confruntării Mădălina Lefter a mers mai departe, odată cu decizia lui Dan Bittman, mentorul grupului sub 20 de ani.

Ana Maria Mihăieş şi Mădălina Lefter FOTO Facebook

„Eu vă doresc un artist cu factorul X şi un copil exact ca el“

Oana Muntean, cea care a ieşit victorioasă din duelul de săptămâna trecut şi bună prietenă cu Paolo Lagana, a fost cea care a început reprezentaţiile live ale grupei Deliei. Ea a ales piesa Laurei Stoica, „Un actor grăbit“. „Teama este singurul tău duşman. Tu faci parte din grupul oamenilor care cred că nu pot să facă ceva“, i-a spus Cheloo. „Eu nu am o părere foarte bună despre Oana. Publicul nu vrea să ştie că te doare gâtul“, a sfătuit-o Dan Bittman. „Nu trebuie să ştie nimeni ce ai tu. Asta e regulă“, i-a spus şi Delia.

Dacă în ediţia trecută Paolo Lagana a fost criticat de către Cheloo nu pentru piesa interpretată, cât pentru minoritatea sexuală pe care o reprezintă, italianul a interpretat piesa Mirabelei Dauer, „Te aştept să vii“. „Eu vă doresc un artist cu factorul X şi un copil exact ca el“, le-a dorit Cheloo celorlaţi doi membri ai juriului. „N-am simţit că eşti italian“, a continuat Delia.

Florin Ristei a intrat pe scenă cu piesa „Salcia“. „Asta înseamnă cu adevărat să cânţi şi să ai factorul X, dar asta înseamnă să fii şi în altă echipă. Nu m-ar deranja să câştigi concursul din acest an, eşti unul dintre cei mai puternici concurenţi“, i-a spus Cheloo.

Deşi este văzut drept un dur, Alex Maţaev este un sensibil convins care doreşte să mai simtă încă o dată ce înseamnă dragostea adevărată. El a cântat piesa „Vama Veche“, de la trupa cu acelaşi nume. „E greu să te dăm afară momentan. Cânţi foarte bine“, a spus Cheloo, iar Delia s-a declarat entuziasmată de prestaţia „elevului“ ei.

Paolo Lagana: „A fost o experienţă prin care m-am putut exprima“

În timp ce telespectatorii îşi votau preferaţii, Holograf a revenit pe scenă cu piesa „Cât de departe“, Dan Bittman încurajând publicul să cânte alături de el. Alex Maţaev, concurentul din tabara Deliei, a fost primul salvat de voturile telespectatorilor. După el, în grupul salvaţilor a intrat şi Florin Ristei care a ţipat de fericire. La duel au intrat, astfel, Oana Muntean şi Paolo Lagana, doi prieteni foarte buni. Oana a interpretat „Raggamuffin“, de la Salah Sue, iar  Paolo a cântat „Rolling On the River“, de la Tina Turner, cu energie demnă de invidiat.

„Am văzut artistul dezlănţuit din Paolo, are ceva care mă impresionează. Pentru mine contează artistul din om care găseşte mereu o rezolvare“, a declarat Dan Bittman. „Chiar şi paralizată la pat, aş alege-o pe Oana“, a glumit Cheloo. „Din punct de vedere vocal, Oana a fost cu un punct deasupra. Din punctul de vedere al unui artist, Paolo a fost cu un punct deasupra“, s-a arătat indecisă Delia. Calităţile vocale mai bune ale Oanei au fost factorul decisiv în decizia Deliei, astfel controversatul Paolo Lagana a părăsit concursul „X Factor“. „A fost o experienţă prin care m-am putut exprima“, a încheiat italianul.

Paolo Lagana şi Oana Muntean FOTO Facebook

Grupurile lui Cheloo

Bruiaj a fost prima trupă din categoria lui Cheloo care a urcat pe scenă, cu piesa „Vino la mine“, de N&D. Cu toate că refrenul aparţinea formaţiei în care a activat Delia, versurile melodiei au fost compuse de cei doi componenţi, lucru care se îmtâmplă în cazul fiecărui grup. „E o piesă care ţi-a pus vocea în valoare“, a apreciat Delia. „M-aţi enervat degeaba toată ziua. Mă bucur că v-am vorbit urât şi că v-am înjurat la timpul potrivit“, i-a încurajat Cheloo.

După ce au trecut de duelul ediţiei precedente, Căminu’ 16 au urcat pe scenă cu multă încredere. Cei doi şi-au ales piesa „Perfect fără tine“, de la Vama Veche.

FOTO Facebook

Trupa November a urcat pe scenă cu o interpretare proprie a piesei „Change“, cântată de Puya şi Camelia, în timpul piesei Cheloo dând din cap aprobator şi aplaudând reprezentaţia celor doi. „Ea îmi aduce aminte puţin de Mary J. Blige“, a declarat Dan Bittman. „Gabi a cântat foarte bine, a avut nişte piese foarte bune. Ţineţi steagul sus cu ce aveţi“, le-a mulţumit Cheloo.

Double X a încheiat seara trupelor lui Cheloo cu piesa „Iarna pe val“. „E un cuplu bun care îmi place şi îmi place dorinţa acestui domn de a nu renunţa la luptă. Îmi plac luptătorii“, le-a spus Dan Bittman. „Mult mai bine decât la repetiţii, încă un pas înainte. Nu ştiu dacă sunteţi pe val, dar sunteţi în concurs“, le-a spus mentorul lor, Cheloo.

Trupa November mai bună decât Căminu’ 16

Înainte de ultima decizie a serii, Holograf a cântat piesa „Dacă noi ne iubim“. Voturile telespectatorilor au stabilit ca trupele Bruiaj şi Double X să meargă liniştite în a treia gală live „X Factor“, de săptămâna viitoare. La duel au intrat Căminu’ 16 şi November. Căminu’ 16 a ales piesa „Sex Bomb“, a lui Tom Jones, ca ultimă armă în lupta pentru un loc în concurs, iar November a ales „Thrift Shop“, de la Macklemore & Ryan Lewis. Impasibil, Cheloo şi-a exprimat alegerea: November.

November FOTO Facebook

„X Factor“ continuă săptămâna viitoare cu cea de-a treia gală live.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: