Amintiri din copilăria lui Bendeac: „Banii miroseau a merdenele“

Amintiri din copilăria lui Bendeac: „Banii miroseau a
merdenele“

Bendeac recunoaşte că a fost fanul merdenelelor, în copilărie

Fostul realizator de la „iComedy“, vorbeşte despre copilăria în care mânca pe nesăturate preparate din patiseria mamei. Luni seara, Bendeac e prezent din nou la Antena 1, în emisiunea „Top Chef“, unde se înfruptă din bucatele gătite de concurenţii iscusiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până să părăsească echipa de la Antena Group, Bendeac a filmat un episod pentru cel mai tăios show culinar, „Top Chef“. În ediţia difuzată luni, de la 20.30, actorul îşi aminteşte de copilărie, după ce mănâncă din platoul pregătit de Mihai Irimia şi Alexandra Leon.

„Mi-aduc aminte că de câte ori mă duceam la şcoală îmi luam merdenele. Dacă în prima săptămână n-am mâncat 150 de merdenele n-am mâncat niciuna“, recunoaşte Bendeac, a cărui mamă lucra într-o patiserie în perioada respectivă. Cum de la dragoste la ură nu e decât un pas, după o supradoză, el a renunţat definitiv la preparatul favorit, din cauza mirosului pătrunzător. „Banii noştri miroseau a merdenele, mama mirosea a merdenele, tata miroasea a merdenele, casa mirosea a merdenele şi, de atunci, n-am mai mâncat niciodată merdenele“, spune invitatul emisiunii culinare.

În acelaşi episod, Bendeac îşi vinde şi reţeta pentru „Pizza Burlacului“, modul de preparare fiind atât de ciudat, încât Chef Joseph Hadad îşi pune mâinile în cap, la propriu.

citeste totul despre: