Amalia Enache revine, după doi ani, la pupitrul Ştirilor Pro TV

Amalia Enache revine, după doi ani, la pupitrul Ştirilor Pro TV

Amalia Enache va prezenta Ştirile Pro TV de noapte, începând cu 13 august FOTO Pro TV

Prezentatoarea Amalia Enache, în vâstă de 41 de ani, va prezenta din nou Ştirile Pro TV de noapte, după o pauză de doi ani în care a fost în concediul de maternitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amalia Enache anunţă, odată cu apariţia pe coperta revistei TV Mania, că revine în televiziune din 13 august, arată Pagina de Media.
 
În ultimii doi ani, vedeta Pro TV a lipsit de la pupitrul ştirilor de noapte, fiind în concediu de maternitate după naşterea fiicei sale Alma.
 
„Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.
 
 
Amalia Enache, alături de fiica sa Alma, în vârstă de doi ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: