Alina Puşcaş, înlocuită de Maria Buză la „Te cunosc de undeva“: „M-am rugat să mai vin o dată“

Alina Puşcaş, înlocuită de Maria Buză la „Te cunosc de undeva“: „M-am rugat să mai vin o dată“

Cosmin Seleşi şi Maria Buză prezintă împreună show-ul „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Maria Buză îi ia locul, pentru scurtă vreme, prezentatoarei Alina Puşcaş, în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva“. Acesta din urmă a născut în perioada filmărilor şi a fost înlocuită de actriţă.

Pentru că Alina Puşcaş lipseşte motivat, întrucât băieţelul ei nou-născut nu a lăsat-o să plece de acasă, Maria Buză va prezenta alături de Cosmin Seleşi cea de-a şasea ediţie a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!“, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20;00, la Antena 1, anunţă postul de televiziune. Alina Puşcaş lipseşte din emisiune întrucât atunci când se filma ediţia respectivă a născut.

„M-am rugat să se întâmple o minune, să mai vin o dată la «Te cunosc de undeva!». Norocul meu a fost că a rămas Alina însărcinată“, a spus Maria.

Maria Buză revine sâmbătă pe scena transforming-show-ului pe care l-a şi câştigat în cel de-al şaselea sezon, nu doar ca să-l prezinte, ci şi să susţină un moment artistic alături de fiul ei, Andrei.

Cum se va descurca Maria Buză în rolul de prezentatoare a acestui show şi ce urări îi va face ea proaspetei mămici Alina Puşcaş, telespectatorii Antenei 1 văd sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20:00, la „Te cunosc de undeva!“.

FOTO Antena 1

Emisiunea „Te cunosc de undeva“ a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment în luna septembrie, potrivit unei analize realizate paginademedia.ro. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită luna trecută de peste 800.000 de persoane din mediul urban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: