Alina Manolache s-a întors la Libertatea după numai patru zile la Realitatea Plus: cum şi-a motivat jurnalista decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Manolache FOTO Digi24
Alina Manolache FOTO Digi24

Jurnalista Alina Manolache a revenit la publicaţia Ringier după mai puţin de o săptămână la Realitatea Plus. Anterior, a lucrat timp de opt ani la Digi 24.

Alina Manolache, fosta realizatoare a emisiunii „Cap Limpede cu Cristian Tudor Popescu“, de la Digi24, unde a lucrat timp de opt ani, anunţa înainte de sărbătorile pascale că părăseşte şi publicaţia Libertatea, după doar patru luni de colaborare. 

Jurnalista activa în departamentul de investigaţii al publicaţiei, dar şi în cadrul proiectelor video.

„Îmi doream mult să mă întorc în televiziune. (...) Conducerea Realitatea mi-a garantat că îmi voi putea păstra echidistanţa faţă de orice fel de partid politic, echidistanţă care mă caracterizează întotdeauna. Şi că mă voi putea exprima liber, ca invitat în emisiuni şi voi putea produce conţinut relevant şi nemarcat de influenţe politice“, declara Manolache într-un interviu pentru Pagina de Media. 

După numai patru zile, însă, Alina Manolache a revenit la Libertatea, scrie acum Pagina de Media. 

Contactată de sursa citată, jurnalista nu a dat prea multe detalii privind decizia luată: „Am considerat că este mai bine pentru mine să îmi fac meseria în continuare la Libertatea“, a răspuns scurt jurnalista.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite