Florin Ristei şi Alex Maţaev, adversari la „Te cunosc de undeva“. Emisiunea are un nou juriu

Florin Ristei şi Alex Maţaev, adversari la „Te cunosc de undeva“. Emisiunea are un nou
juriu

Concurenţii din al treilea sezon "X Factor" se întrec din nou la Antena 1, în show-ul de interpretare şi transformare

Show-ul ce revine la Antena 1 în această primăvară şi-a schimbat profesorii şi concurenţii. Monica Anghel, Delia, Pepe şi Andrei Aradits le vor da note cântăreţilor-cheie din showbiz, Alex Velea, Nicole Cherry, Florin Ristei, Alex Maţaev, Andreea Bănică, Elena Ionescu (Mandinga), Raluka şi Doru Todoruţ (Deepcentral).

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul trupei FreeStay, Florin Ristei, şi Alex Maţaev vor fi din nou adversari, de data aceasta nu la „X Factor“, ci în show-ul transformărilor spectaculoase, „Te cunosc de undeva“. Câştigătorul cecului de 120.000 de euro şi premiantul de pe locul al doilea vor fi apreciaţi de un juriu profesionist, compus şi din Delia, mentorul lor, cu factorul X.

Spre deosebire de sezoanele precedente, în care Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan au evaluat prestaţiile individuale, de data aceasta, juriul se schimbă, singurul care rămâne pe poziţie fiind actorul din „Narcisa Sălbatică“.

În al cincilea sezon, fostul concurent câştigător al emisiunii, Pepe, a avansat la catedra de jurizare.„Vreau să văd transformări şi personaje bine făcute, cu umor, cu distracţie, cu spirit de competiţie. Nu-mi doresc demonstraţii de cântat sau de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenţi că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fiu cel mai al naibii jurat“, avertizează Pepe.

Monica Anghel, prezentatoarea matinalului „Deşteptarea“ de la Europa FM şi sfătuitoarea lui Brenciu de la „Vocea României“, se alătură echipei pentru a le da calificative cântăreţilor. „Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că îşi vor descoperi noi valenţe care-i vor îmbogăţi ca artişti. Va fi o provocare şi pentru noi, cei din juriu“, spune ea.

Maţaev şi Ristei vor avea contracandidaţi puternici, Alex Velea, Nicole Cherry, Andreea Bănică, Elena Ionescu de la Mandinga, Raluka şi Doru Todoruţ de la Deepcentral. Prezentatorii rămân Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. 

„După cele peste 500 de momente artistice realizate în cele patru sezoane, în mai puţin de doi ani, provocarea este majoră pentru fiecare membru al echipei. Vom avea în fiecare ediţie invitaţi speciali şi duete surprinzătoare, decorul va fi schimbat complet, iar transformările consacrate de acest format TV nu se vor regăsi doar in rândul concurenţilor”, anunţă Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările