„Agitatori, animale“: Jurnaliştii, atacaţi de Antena 3 şi Badea după ce au îndrăznit să-l întrerupă cu întrebări pe Tudorel Toader

„Agitatori, animale“: Jurnaliştii, atacaţi de Antena 3 şi Badea după ce au îndrăznit să-l întrerupă cu întrebări pe Tudorel Toader

Tudorel Toader i-a rugat pe jurnalişti să nu-l mai întrerupă FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Antena 3 şi Mircea Badea i-au atacat dur pe jurnaliştii care au încercat să obţină lămuriri de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat joi seară, după un monolog de o oră şi jumătate, că demarează procedurile de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ulterior, postul de ştiri a afişat burtiere tendenţioase la adresa protestului de susţinere a şefei DNA, în timp ce România TV a ignorat manifestaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi seară, revocarea şefei DNA, după o oră şi jumătate în care „a citit în diagonală“ raportul de 36 de pagini privind activitatea managerială din cadrul DNA, document care a promis că va fi disponibil pe site-ul Ministerului Justiţiei, fapt ce nu s-a întâmplat nici la această oră, pagina fiind indisponibilă. 

Toader a precizat din start că nu este o conferinţă de presă, deci nu va răspunde la întrebări, iar răbdarea jurnaliştilor prezenţi în sală a fost pusă la grea încercare. Unii dintre ei au încercat totuşi să obţină lămuriri, fapt ce a fost privit de Antena 3 drept „o încercare a agitatorilor de a bruia raportul lui Toader“, după cum arată o burtieră surprinsă de Paginademedia.ro

„Provocatorii DNA vor să o scape pe Kovesi“, a mai titrat postul. Cei mai vocali „agitatori şi provocatori“ erau Cătălin Tolontan, jurnalist Gazeta Sporturilor, publicaţie ce face parte chiar din trustul Intact, şi Ionela Arcanu, de la Realitatea TV. 

Ulterior, jurnaliştii care au încercat să afle ceva concret de la Toader au intrat şi „În gura presei“, Mircea Badea numindu-i „animale“, iar pe Facebook - „javre securiste“, printre altele. 

Antena 3 a folosit burtiere tendenţioase şi pentru protestul de susţinere a şefei DNA, care a adunat joi seară, în Piaţa Victoriei, aproximativ 2000 de persoane. „Şefa DNA divizează grav societatea românească“, a afirmat postul de ştiri, scrie tot Paginademedia.ro. 

În schimb, România TV a ignorat manifestaţia, deşi duminica trecută a făcut Breaking News din mitingurile anti-DNA de câteva zeci de persoane. Toate celelalte posturi de ştiri au tratat pe larg protestele din Bucureşti şi din ţară. Alte manifestaţii sunt anunţate în următoarele zile. 

Pe aceeaşi temă:

 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: