Producătorul Simon Cowell lansează „Afganii au talent“

Producătorul Simon Cowell lansează „Afganii
au talent“

Iubitorii showurilor de divertisment vor urmări "Afganii au talent" pe 1TV, postul ce difuzează emisiuni curajoase într-o societate conservatoare

Simon Cowell, creatorul francizei „Got talent“, va lansa la toamnă emisiunea şi în Afganistan, cu toate că pe teritoriul respectiv au loc constant atacuri sângeroase şi proteste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebrităţile locale vor juriza emisiunea, iar audiţiile vor începe în următoarele luni, potrivit codianului „The Sun“. „Simon a crezut dintotdeauna că acest concept al talent-showului poate funcţiona oriunde pentru că indiferent de locul în care eşti, oamenii au talente extraordinare“, a spus un specialist despre programul ce are corespondent şi în România.

„Afganii au talent“ se va transmite pe 1TV, postul local „progresiv“ ce difuzează emisiuni controversate cu şi despre femei moderne, într-o societate constrângătoare şi tradiţională. „Cu toate că un război ar putea izbucni în Afganistan, viaţa merge mai departe pentru locuitori, iar lor le place să se uite la TV la fel ca şi altora“, a zis aceeaşi sursă despre showul ce va promova doar interpreţi debutanţi şi, probabil, formaţii.     

Afacerea este un risc, din moment ce zilele trecute, talibanii au detonat o bombă în faţa palatului prezidenţial din Afganistan, după ce au reuşit să se infiltreze în una dintre cele mai păzite zone din capitala Kabul.   

Creierul din spatele unor afaceri de succes, Simon Cowell. FOTO Reuters

Afganistan va fi a 58-a ţară în care Simon Cowell îşi va extinde franciza, după ce telespectatorii din Kazahstan, Brazilia, Ucraina şi Coreea de Sud au urmărit demersurile artistice ale conaţionalilor.

Simon Cowell (53 de ani) este inventatorul formatelor de succes „Got Talent“ şi „X Factor“, iar de-a lungul timpului a jurizat atât aceste emisiuni, cât şi ediţii de la „American Idol“ şi  „Pop Idol“. Cunoscut pentru pretenţiile de perfecţionist şi criticile aspre pe care le adresează concurenţilor, realizatorul TV împroşcat cu ouă la finala din acest an de la „Britain's Got Talent“ este unul dintre cele mai influente 100 de persoane din lume, potrivit revistei „Time“ (2010). Originar din Marea Britanie, mogulul de televiziune a fost şi producătorul executiv al competiţiilor „Celebrity Duets“ din America şi „Grease Is the Word“ din Anglia, iar în 2011 a creat prima sa emisiune-concurs, „Red or Black?“ (Roşu sau negru – n. r.). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările