Adrian Titieni se alătură distribuţiei serialului „Vlad“. Ce rol va avea FOTO

Adrian Titieni se alătură distribuţiei serialului „Vlad“. Ce rol va avea FOTO

Adrian Titieni FOTO Pro TV

Actorul Adrian Titieni (56 de ani) se alătură distribuţiei serialului „Vlad“, de la Pro TV, în cel de-al treilea sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea răzbunării continuă într-un nou sezon al serialului „Vlad“. Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar şi cel care i-a omorât copiii, este pregătit să-l distrugă pe inginer în următorul sezon care va fi difuzat în 2020, la PRO TV.

Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din „Vlad“. „E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de aşteptări la înălţimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înşine, mă voi strădui să actualizez anumite abilităţi pe care, conform teoriei, ar trebui să le conţin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalţi le-au creat şi va produce răsturnări de relaţii şi situaţii. Sunt onorat de prezenţa în această producţie de televiziune care pune în faţa audienţei probleme omeneşti, lecţii de viaţă şi pentru viaţă.“

Adrian Titieni în rolul Iordache FOTO Pro TV

Iordache, temutul personaj interpretat de către Adrian Titieni nu este singura surpriză pe care serialul „Vlad“ o are în următorul sezon pentru telespectatori.

„Iordache este cheia sezonului nou! Vlad şi Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puţin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanţa puterii. În noul sezon vom avea parte de mai multă acţiune, vom filma în diferite locaţii precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mişcări ale camerei mai spectaculoase şi o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată şi va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveştii o experienţă memorabilă, plină de surprize“ spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: