Adrian Sârbu, înlocuit pe poziţia de administrator unic al Mediafax de un apropiat

Adrian Sârbu, înlocuit pe poziţia de administrator unic al Mediafax de un apropiat

Adrian Sârbu a revenit la birou după ce instanţa a decis renunţarea la arestul la domiciliu şi cercetarea sub control judiciar FOTO Mediafax

Mediafax S.A. are un nou administrator unic după ce adunarea acţionarilor l-a desemnat pe Andrei Boncea, un apropiat al lui Adrian Sârbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Sârbu nu mai apare ca reprezentant permanent al companiei Alerria Management, administrator unic al Mediafax S.A., arată paginademedia.ro, site care a constatat că adunarea acţionarilor a desemnat un nou reprezent. Astfel, noul reprezentant permanent la Alerria Management este un apropiat al lui Adrian Sârbu, producătorul Andrei Boncea.

Informaţia apare într-un convocator al Adunării Generale a Acţionarilor Mediafax S.A., convocator făcut de KPMG Restructuring SPRL, administrator judiciar, specifică aceeaşi sursă citată. „Se ia act de înlocuirea reprezentantului permanent al societăţii Alerria Management Company S.A - în insolvenţă, în calitate de Administrator unic al societăţii Mediafax SA, respectiv a domnului Adrian Sârbu (…) cu domnul Andrei Boncea, conform Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Alerria Management Company - SA din data de 8.07.2015“, se specifică în documentele consultate.

În Adunarea Generală se va mai discuta despre prelungirea mandatului auditorului financiar pentru o perioadă de trei ani, până la 26 octombrie 2018 şi încheierea unui act adiţional la contractul de audit încheiat cu societatea Asconta A&D SRL privind modificarea duratei contractului. Pe de altă parte, tot în insolvenţă este şi Mediafax Group, compania care editează titluri precum gandul.info.

Recent, anagajaţilor Mediafax li s-au scăzut salariile cu 10%, în cazul salariilor de peste 2.500 de lei. Măsura a venit în contextul în care Mediafax Group, compania care deţine agenţia de presă, este în insolvenţă. Pe lângă toate aceastea, recent, Cristian Tudor Popescu, senior editor şi editorialist, şi Florin Negruţiu, redactor-şef al ziarului online „Gândul“, au demisionat din fruntea gândul.info, publicaţie ce face parte din trustul de presă Mediafax Group, deţinut de Adrian Sârbu, fondatorul postului de televiziune Pro TV. Adrian Sârbu a revenit la birou după ce instanţa a decis renunţarea la arestul la domiciliu şi cercetarea sub control judiciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările