Adevărul Live: Alex Dima, Rareş Năstase şi Cosmin Savu, despre provocările noului sezon „România, te iubesc!“

Alex Dima, Rareş Năstase şi Cosmin Savu, despre provocările prin care au trecut în noul sezon „România, te iubesc!“ 

Sezonul 18 al emisiunii „România, te iubesc!“ debutează în curând la Pro TV, iar Alex Dima, Rareş Năstase şi Cosmin Savu, reporterii speciali, au venit la Adevărul Live pentru a povesti despre noile anchete, despre provocările meseriei şi puterea de a face schimbări.

Alex Dima arată la „România, te iubesc!“ cum a fost sabotată dezvoltarea unei staţiuni de schi din România, care avea un potenţial uriaş de a deveni o adevărată mină de aur pentru turism. Reporterul special arată cum partia de schi de pe Transalpina ar fi putut să fie cea mai nouă atracţie turistică în sezonul rece. Dar, guvernanţi nu au mai fost interesaţi de proiect, iar acum totul zace în paragină.

Rareş Năstase a realizat un material despre fenomenul cutremurelor din România, călătorind în Japonia pentru a face o paralelă între modul în care situaţia este privită acolo şi cum este gestionată aici.

Alex Dima, Rareş Năstase şi Cosmin Savu au povestit la Adevărul Live ce măsuri pot fi luate pentru ca lucrurile să se remedieze, prin ce provocări au trecut de-a lungul carierei şi ce putere au astfel de anchete de a produce o schimbare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: