Adevărul Live. Emil Rengle, câştigătorul „Românii au talent“, despre bisexualitate şi manifestarea fără prejudecăţi

Emil Rengle, câştigătorul „Românii au talent“, despre bisexualitate şi manifestarea fără prejudecăţi

Emil Rengle, câştigătorul ultimei ediţii Românii au talent“, a vorbit la Adevărul Live despre provocările din timpul competiţiei, bisexualitate şi manifestarea dragostei fără prejudecăţi.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Emil Rengle, în vârstă de 27 de ani, originar din Oradea, a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“, fiind primul dansator din istoria emisiunii care câştigă marele premiu.

Tânărul vine astăzi la Adevărul Live pentru a vorbi despre experienţa din cadrul show-ului, ce provocări a întâmpinat în timpul competiţiei dar şi despre manifestarea dragostei şi bisexualitate.

La doar 18 ani, Emil a fost cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi Inna.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările