Actorul Marius Manole este primul concurent al noii emisiuni de dans de la Pro TV: „Îmi plac provocările, am emoţii şi asta e bine“

Actorul Marius Manole este primul concurent al noii emisiuni de dans de la Pro TV: „Îmi plac provocările, am emoţii şi asta e bine“

Marius Manole a mărturisit că a acceptat propunerea Pro TV deoarece îi plac provocările FOTO Dorin Constanda

Actorul Marius Manole, în vârstă de 38 de ani, se numără printre concurenţii noi emisiuni de dans pe care Pro TV o va difuza în această primăvară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Manole a acceptat propunerea postului Pro TV de a se alătura proiectului „Dancing with the stars“, format achiziţionat de la BBC Production. 
 
Show-ul, care va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka, este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.
 
Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru actor, dar şi un motiv de bucurie. „Îmi plac provocările. Îmi place să merg pe drumuri noi. Mă simt ca în facultate, când eram curios să văd ce surprize îmi rezervă următoarea zi. Am emoţii şi asta e bine. Înseamnă că sunt viu“, a declarat Marius Manole.
 
Marius Manole a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi, a urmat cursurile Secţiei de Coregrafie de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti şi a participat la diverse stagii de pregătire atât în România, cât şi în străinătate. A jucat în zeci de spectacole de teatru, dar şi în diverse scurtmetraje şi lungmetraje în ţară şi la nivel internaţional. 
 
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciaţi actori români şi a obţinut de-a lungul timpului mai multe premii importante, iar în anul 2016 a fost decorat de către preşedintele României cu Ordinul „Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D – Arta spectacolului“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările