Actorii din „Vlad“ se întâlnesc online cu fanii serialului: când au loc sesiunile live

Actorii din „Vlad“ se întâlnesc online cu fanii serialului: când au loc sesiunile live

Actorii din „Vlad“ se întâlnesc cu fanii online FOTO Pro TV

Fanii serialului „Vlad“ se vor întâlni în continuare cu actorii lor favoriţi,  doar că în mediul online, în cadrul unor sesiuni video live.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fiecare luni, de la 20.30, actorii din „Vlad“ se întâlnesc cu fanii lor. Întâlnirea se va desfăşura online, începând cu seara aceasta, pe contul oficial de Instagram „Vlad“, iar aceştia vor putea sta de vorbă cu vedetele serialului. 

Cei care dau startul acestor întâlniri online, în seara aceasta, sunt Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu şi George Piştereanu. Actorii vor intra live pe contul de Instagram, pe rând, începând cu ora 20.30.

Anghel Damian, interpretul lui Adrian Anuţei din serial şi totodată scenaristul producţiei, spune că prin aceste întâlniri echipa serialului doreşte să aducă publicului fidel o parte din bucuria pe care o aveau în fiecare luni, la difuzarea serialului. 

„În aceste vremuri nemaiîntâlnite, când vieţile noastre sunt reaşezate după noi reguli, cel mai liniştitor lucru este să te întorci la obiceiurile frumoase de dinainte de criză. Din păcate, situaţia generată de virus ne-a obligat să oprim filmările şi, neavând încă episoadele care să asigure continuarea, difuzarea s-a amânat şi ea pentru vremuri mai bune. Dar asta nu înseamnă că obiceiul de a fi alături de voi în fiecare luni se opreşte aici. #Vladay continuă, de data aceasta în online, pe contul de Instagram oficial al serialului, unde în fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi. Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri şi alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveaţi la difuzarea episoadelor, sub o altă formă. Totodată, şi pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi“, a declarat Anghel Damian.

De asemenea, echipa „Vlad“ a pregătit o mulţime de materiale video care vor putea fi urmărite, în exclusivitate, pe conturile de Facebook şi Instagram ale serialului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: