Actorii din serialul Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiţă şi în casa lui Celentano

Actorii din serialul Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiţă şi în casa lui Celentano

Bobiţă, Las Fierbinţi

Se pare că viaţa chiar bate filmul chiar şi în cazul actorilor din Las Fierbinţi. Personaje precum Bobiţă sau Celentano, trebuie să îşi continue povestea departe de locurile care i-au consacrat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colegii de la Click.ro au mers pe platourile de filmare din Fierbinţi. Aceştia au aflat că actorii nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiţă, personajul jucat de Mihai Bobonete. Filmările pot avea loc doar în faţa clădirii din cauza regulilor impuse de autorităţi în actualul context pandemic.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a declarat patronul barului în care au loc filmările cu Bobiţă.

Citeşte continuarea pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările