„Acces Direct“ iese din carantină şi revine după o pauză de trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captura: Acces Direct
Captura: Acces Direct

Emisiunea de la Antena 1 va începe un nou sezon de luni, 17 august, după ce a terminat izolarea forţată, ca urmare a infectării staff-ului cu COVID-19.

Show-ul prezentat de Mirela Vaida a luat o pauză de doar trei săptămâni, şi va reveni de la ora 17:00, pe 17 august, scrie Pagina de Media. Noul sezon al emisiunii este anunţat de un promo difuzat la postul de televiziune, informaţia fiind confirmată de reprezentanţii Antena 1.

La sfârşitul lunii iulie, „Acces Direct” lua o pauză forţată, după ce soţii Veronica şi Viorel Stegaru, care au fost prezenţi la aproape fiecare emisiune din acest an, au fost depistaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Emisiunea a continuat câteva zile, cei doi fiind filmaţi de acasă, din izolare, cu prezentatoarea Mirela Vaida anunţând în direct că testul său a fost negativ. O nouă infectare în staff-ul emisiunii a dus însă la oprirea filmărilor şi la pauza de trei săptămâni, ultima ediţie fiind cea din data de 27 iulie.

În locul ediţiilor noi, Antena 1 a difuzat mai multe ediţii de tip best-of, precum şi ediţii filmate pentru vacanţa pe care show-ul urma să o ia în luna august.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite