Abandon la Asia Express. O vedetă a ajuns de urgenţă la spital cu o infecţie gravă: „Nu credeam că este atât de rău“ VIDEO

Abandon la Asia Express. O vedetă a ajuns de urgenţă la spital cu o infecţie gravă: „Nu credeam că este atât de rău“ VIDEO

Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani au părăsit pentru a doua oară Drumul Elefantului FOTO Antena 1

O echipă a fost nevoită să abandoneze „Asia Express – Drumul Elefantului“ după ce una dintre vedete a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii i-au descoperit o infecţie destul de gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa Margherita de la Clejani (27 de ani) a fost transportată de urgenţă la un spital din Sri Lanka, unde medicii i-au descoperit o infecţie puternică la rinichi.
 
Drept urmare, Iuliana Luciu (31 de ani), partenera cântăreţei în show-ul de la Antena 1, a fost nevoită să abandoneze cursa „Asia Express - Drumul Elefantului“.
 
„Am veşti proaste despre Margherita. Vreau să vă spun că nu a jucat niciun moment teatru, chiar i-a fost foarte rău. Ea este în spital. Are o infecţie la rinichi cu care, se pare, a venit de acasă, dar care s-a agravat aici. Nu au putut să o stabilizeze, ar fi trebuit să facă transfuzii, aşa că e mai bine să plece acasă, să fie alături de cei dragi“, a anunţat Gina Pistol, prezentatoarea show-ului. 
 
În ultimele ediţii, Margherita s-a plâns de mai multe ori că nu se simte deloc bine: „M-am trezit din somn şi nu mai vedeam, am febră, am dureri de cap foarte puternice. Am probleme, mi-e rău. Nu asta era dorinţa mea, să vin în acest concurs şi să ajung la spital. Nu pot dormi, nu pot mânca“.
 
 
 
Colega şi prietena ei, Iuliana Luciu, şi-a exprimat regretul şi a mărturisit că, deşi i-a spus că se simte rău, nu s-a gândit vreo clipă că problemele sunt atât de grave: „Îmi pare foarte rău pentru Margherita, nu credeam că este atât de rău. Eu o vedeam plină de energie... Nu este nici vina ei că s-a îmbolnăvit, nu este nici vina mea pentru că am vrut să rămân în acest concurs. Tot ce vreau să vă spun este că a fost o experienţă intensă şi frumoasă, chiar dacă a fost de scurtă durată“, a spus Iuliana, luându-şi la revedere de la colegi. 
 

Şerban Copoţ nu a fost surprins de evoluţia galopantă a problemelor de sănătate cu care se confruntă Margherita: „Uite că boala e evoluat foarte repede, a stat în ploaie, frig, în nişte condiţii care au amplificat problemele“.
 
„O să ne lipsească energia lor pozitivă“, a încheiat Cosmin Seleşi.
 
Marga şi Iuliana au fost primele vedete care au fost eliminate din al doilea sezon „Asia Express“, însă au revenit rapid în concurs după ce echipa Antenei 1 a decis să le scoată din competiţie pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările