A murit Sorin Avram. Jurnalistul s-a stins din viaţă la vârsta de 54 de ani, în urma unor complicaţii pulmonare

A murit Sorin Avram. Jurnalistul s-a stins din viaţă la vârsta de 54 de ani, în urma unor complicaţii pulmonare

Jurnalistul Sorin Avram a murit, duminică seară, la vârsta de 54 de ani, în urma unor complicaţii pulmonare. Redacţia Adevărul este alături de redactorul-şef adjunct Liviu Avram în aceste momente grele, în care se desparte de geamănul său.

„Prieteni, din păcate e adevărat: geamănul meu, Sorin Avram, s-a stins. Dumnezeu să-l aibă in pază“, a scris, luni, Liviu Avram pe pagina sa de Facebook.
 
Absolvent al Institutului Politehnic Iaşi, Sorin Avram şi-a început cariera de jurnalist în anul 1988, ca reporter al săptămânalului „Opinia Studenţească“ din Iaşi. După mai multe joburi în presa scrisă, din 1995 a făcut un pas spre televiziune, activând ca reporter şi ca producător la mai multe televiziuni. Tot în 1995, a absolvit Şcoala de Jurnalism BBC, secţia Televiziune, devenind ulterior, între anii 1998-2000, technical trainer pentru Şcoala BBC. 
 
Printre documentarele semnate de Sorin Avram se numără „Execuţia lui Ceauşescu“ (1995), „Ultimele zile ale ultimului mareşal“ (2001), Cazul Treptow (2002), Roma People Discrimination (2003).
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările