A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei de televiziune din România. Avea 47 de ani

A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei de televiziune din România. Avea 47 de ani

Peter Marschall, fondatorul Paprika Entertainment

Peter Marschall, fondatorul Paprika Entertainment, a murit la doar 47 de ani. Anunţul a fost făcut de prezentatorul TV Dan Negru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peter Marschall, fondatorul Paprika Entertainment, compania care a produs show-uri de televiziune precum „Te pui cu blondele“, „Schimb de mame”, „Curat, murdar”, „SOS! Salvati-mi casa” sau „Rataciti in Panama”, a murit. Anunţul a fost făcut de prezentatorul Tv, Dan Negru:

„A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei tv de la noi. Am construit împreună cu compania lui, "Paprika Entertainment" , showul „Te pui cu Blondele", cel mai longeviv game-quizz de prime-time din istoria televiziunii din România şi printre cele mai profitabile-financiar show-uri tv difuzate vreodată in România.

"Schimb de mame", "Cireaşa de pe tort", "Mondenii", "Rătăciţi in Panama" sunt câteva formate pe care le-a adus in România dar Peter a construit televiziune in multe alte ţări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria.

Avea 47 de ani...“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: