A fost lansat trailerul noului sezon „Black Mirror“, cu Miley Cyrus în distribuţie. Netflix a dezvăluit şi data premierei

A fost lansat trailerul noului sezon „Black Mirror“, cu Miley Cyrus în distribuţie. Netflix a dezvăluit şi data premierei

Miley Cyrus, în noul sezon al serialului „Black Mirror“ FOTO Netflix

Netflix a lansat primul trailer pentru noul sezon al serialului „Black Mirror“ şi a anunţat când va avea premiera. În plus, printre actorii din distribuţie se numără Miley Cyrus şi Andrew Scott.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Black Mirror/Oglinda Neagră“ revine la Netflix cu sezonul cinci, care va avea premiera pe 5 iunie. Noul capitol va avea trei episoade, iar protagonişti vor fi Miley Cyrus, Andrew Scott („Fleabag“) şi Anthony Mackie („Avengers: Endgame“).

Din distribuţie mai fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport şi Ludi Lin. 

„Black Mirror/Oglinda Neagră“ este o antologie care pătrunde în nesiguranţa noastră colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod este o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane şi care conduce spre concuzii de cele mai multe ori tulburătoare şi de neuitat. Fără îndoială, tehnologia a schimbat toate aspectele vieţii noaste; în fiecare casă; pe fiecare birou; în fiecare mână – un ecran cu plasmă; un monitor; un Smartphone – o Oglindă Neagră prin care se reflectă către noi existenţa noastră din secolul XXI. Seria este creată şi scrisă de Charlie Brooker şi produsă de Brooker şi Annabel Jones.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: