A fost lansat trailerul documentarului despre abuzurile sexuale ale lui Harvey Weinstein: când are premiera VIDEO

A fost lansat trailerul documentarului despre abuzurile sexuale ale lui Harvey Weinstein: când are premiera VIDEO

Hervey Weinstein FOTO Guliver/Getty Images

Trailerul documentarului „Untouchable“, despre abuzurile sexuale ale producătorului de film american Harvey Weinstein (67 de ani), şi data de lansare a acestuia au apărut în mediul online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Denumit „Untouchable“ şi regizat de Ursula Macfarlane, noul documentar despre abuzurile sexuale ale producătorului de film Harvey Weinstein include interviuri cu presupuse victime ale acestuia, vedete, precum actriţele Erika Rosenbaum, Caitlin Dulany, Paz de la Huerta şi Rosanna Arquette, dar şi persoane necunoscute publicului, notează New York Post
 
Producţia cu impact emoţional, al cărei trailer deja a apărut, va avea premiera pe 2 septembrie 2019, platforma americană Hulu fiind cea care o va difuza, la doi ani de la debutul scandalului Weinstein.
 
De asemenea, documentarul prezintă un interviu cu jurnalisul Ronan Farrow, fiul actriţei Mia Farrow şi unul dintre cei care au dat în vileag abuzurile producătorului, într-un articol publicat în septembrie 2017 în The New York Times.
 

Când şi cum a început scandalul Weinstein 
 
Scandalul Weinstein a început pe 5 octombrie 2017, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care au dezvăluit o parte din abuzurile mogulului. Zeci de femei l-au acuzat pe producătorul american de film Harvey Weinstein că le-a hărţuit sexual, printre acestea numărându-se nume de top de la Hollywood - Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Léa Seydoux şi Cara Delevingne. În plus, alte femei, între care se numără actriţele Rose McGowan şi Asia Argento, îl acuză de viol.
 
Foarte multe voci susţin că Harvey Weinstein a reuşit să-şi ascundă abuzurile vreme de 30 de ani cu complicitatea oamenilor din industrie. În timp ce unii neagă că ar fi ştiut, alţii recunosc voalat că ştiau unele detalii şi recunosc că producătorul a avut o influenţă extraordinară şi a fost de neatins până acum. George Clooney însă a declarat tranşant că toţi cei din industrie sunt complici şi că zvonurile au apărut încă din anii '90, dar nimeni nu a fost interesat să cerceteze. Totuşi, starul, care a admis că a fost prieten bun cu Weinstein vreme de 20 de ani, a precizat că nu cunoştea gravitatea faptelor sale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: