A fost dezvăluită luna în care va avea premiera ultimul sezon din „Game of Thrones“

A fost dezvăluită luna în care va avea premiera ultimul sezon din „Game of Thrones“

Maisie Williams (prim-plan), interpreta Aryei Stark, alături de sora sa din serial, Sansa, jucată de Sophie Turner FOTO HBO

Iarna e aici, dar nu încă şi la HBO, unde va veni abia peste un an. Fanii „Game of Thrones“ au aflat deja că au de îndurat o lungă aşteptare, până în 2019, pentru ultimul sezon al serialului, însă actriţa Maisie Williams, interpreta Aryei Stark, a dezvăluit un nou detaliu preţios: în ce lună va avea premiera. Măcar acum ne putem face un calendar cu #amr.

Ştiri pe aceeaşi temă

HBO a confirmat la începutul acestui an că sezonul 8 din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, care va avea doar şase episoade, va fi lansat în 2019. Dar când exact în 2019? Ei bine, suntem cu un pas mai aproape de a desluşi misterul, după cele mai recente declaraţii ale actriţei Maisie Williams. 
 
Interpreta neînfricatei Arya Stark a dezvăluit că ultimul sezon va debuta în luna aprilie. „Vom termina filmările în luna decembrie (anul curent – n.r.), iar primul episod va fi difuzat în aprilie 2019. Sunt patru luni în care se va lucra intens la editarea ultimelor episoade, care vor fi de-a dreptul impresionante. Nimeni nu-şi doreşte să se grăbească. Le datorăm fanilor un ultim sezon incredibil“, a declarat Williams într-un interviu pentru Metro
 
Actriţa a vorbit şi despre soarta personajului pe care îl joacă: „Întotdeauna am spus că-mi doresc ca Arya să-şi găsească liniştea. Lucrurile care i-au croşetat povestea au fost amare, încâlcite şi agresive. Mi-ar plăcea foarte mult să se regăsească pe sine şi să renunţe la furia şi setea de răzbunare care au însoţit-o în călătoria ei de până acum. Mi-ar plăcea să fie fericită.“
 
Pentru fanii serialului, nerăbdători să afle ce personaj va ocupa în final Tronul de Fier, aceasta va fi cea mai lungă aşteptare a unui nou sezon, notează AFP.
 
Casey Bloys, directorul de programe HBO, a spus că vor fi filmate mai multe variante de final, ca măsură de siguranţă împotriva unor posibile atacuri ale hackerilor sau scurgeri de informaţii.

Scurgerile de informaţii şi spoilerele, care pot fi frustrante atât pentru echipa de producţie, cât şi pentru acei fani care vor să se bucure de suspans, nu au distrus interesul pentru serial, din contră. Dovadă stă faptul că vara aceasta „Game of Thrones“ a fost mai popular ca niciodată, cu audienţe uriaşe în ciuda faptului că a fost descărcat ilegal de peste un miliard de ori, episodul patru din sezonul 7 a apărut online înainte de premieră, iar penultimul episod a fost difuzat din greşeală chiar de un post HBO din Spania cu patru zile înainte de data stabilită. 

Potrivit publicaţiei Variety, fiecare episod din ultimul sezon va costa cel puţin 19 milioane de dolari, o sumă care ar putea creşte, în funcţie de numărul de duble trase şi de volumul în plus de muncă. Astfel, HBO va cheltui aproximativ 115 milioane de dolari în producerea sezonului opt, iar dacă în penultimul sezon al serialului cel mai lung episod a fost de 80 de minute, se aşteaptă ca cele şase episoade finale să dureze mai mult. 

Aştepare uşoară!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: