A apărut prima imagine cu actorii din distribuţia noului „Star Trek“

A apărut prima imagine cu actorii din distribuţia noului „Star Trek“

Data lansării noului serial „Star Trek“ urmează să fie anunţată în curând FOTO cinemagia.ro

Noul serial „Star Trek“, intitulat „Star Trek: Discovery“, se pregăteşte anul acesta de lansare, iar pe site-ul oficial dedicat producţiei a apărut şi prima imagine cu protagoniştii. În plus, serialul va conţine al doilea personaj gay din istoria Star Trek.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorii Jason Isaacs (care va fi căpitanul navei Discovery), Michelle Yeoh, Chris Obi, Sonequa Martin-Green, Kenric Green, Doug Jones , James Frain şi Shazad Latif au pozat împreună într-un restaurant, reuniţi la masă, cu zâmbetul pe buze, arată cinemagia.ro.
 
Serialul nu va alea vreo legătură cu filmele sau producţia televizată originală, ci se va baza de o poveste cu totul diferită (va fi aşadar, un fel de spin-off). Seria anterioară a avut trei sezoane, difuzate între 1966 şi 1969 şi au oferit un „boost“ noilor pelicule Star Trek ce au marcat în 2016 – prin Star Trek Beyond – 50 de ani de la lansarea legendarei francize.
 
 
Discovery, difuzat de canalul CBS, va conţine al doilea personaj homosexual declarat din istoria „Star Trek“. Este vorba despre Stamets, un ofiţer al navei, specialistul departamenului „ştiinţe“ (în genul lui Spock), interpretat de Anthony Rapp. În filmele seriei, Sulu (John Cho) a fost primul personaj cu orientare sexuală diferită. „Mi-a plăcut abordarea realizatorilor, aceea de a nu face mare tam-tam din acest fapt, şi aceasta este direcţia în care îmi place să cred că o vom lua ca specie, de a nu politiza orientările personale ale cuiva“, a ţinut să menţioneze Cho.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: