Ţociu şi Palade confirmaţi de Antena 1 la „Uniplay Show“: de ce a fost înlocuit Horia Brenciu

Ţociu şi Palade confirmaţi de Antena 1 la „Uniplay Show“: de ce a fost înlocuit Horia Brenciu

Romică Ţociu şi Cornel Palade urmează să apară la „Uniplay Show“ FOTO Antena 1

Romică Ţociu şi Cornel Palade au fost confirmaţi de Antena 1 în rolul de prezentatori ai emisiunii „Uniplay Show“. În acelaşi timp, postul de televiziune a dat detalii despre înlocuirea lui Horia Brenciu.

Începând de duminică, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade revin în casele românilor cu o partidă specială „Uniplay Show“. Celebrul cuplu de comici vine să împartă premii extraordinare şi să aducă o explozie de energie şi bună-dispoziţie în fiecare după-amiază de duminică, la Antena 1.

„Revenim în forţă şi nu oricum, ci cu o partidă specială Uniplay Show. Le pregătim telespectatorilor care îşi vor cumpăra bilete şi ne vor fi alături în fiecare duminică după-amiază, un spectacol de excepţie cu premii pe măsură, invitaţi unul şi unul, jocuri şi muzică bună!“, a declarat Cornel Palade.

„Îi aşteptăm pe toţi jucătorii noştri, că tot e la modă acum sintagma asta, «jucătorii mei», să ne urmărească, să cumpere cartoane şi să fie cu ochii pe telefoane, pentru că da, de acum, norocul ţi-l faci singur, duminică după-amiaza, la Uniplay Show“, a povestit Romică Ţociu, care a mai completat: „Vrem cu orice preţ să-i facem pe cât mai mulţi milionari şi le promitem telespectatorilor o după-amiază de duminică plină de comedie, muzică şi premii extraordinare, aşa cum i-am obişnuit deja!“. 

Cei care îşi doresc să participe la jocul Uniplay Bingo TV, care este integrat in emisiunea Uniplay Show, trebuie să achiziţioneze bilete de joc de la unul din punctele de vanzare din centrele comerciale, la standurile destinate special acestui joc, dar si din mediul online, pe www.Uniplay.ro.

Horia Brenciu nu va mai fi parte a „Uniplay Show“, artistul având în desfăşurare foarte multe proiecte, printre care producţia unui spectacol nou, inedit pe piaţa românească şi un nou material discografic. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: