„Ţara o arde pe comedie“, din nou. „Las Fierbinţi“ revine în această seară: prin ce aventuri trec sătenii în primul episod

„Ţara o arde pe comedie“, din nou. „Las Fierbinţi“ revine în această seară: prin ce aventuri trec sătenii în primul episod

Actorii Mihai Boboente şi Gheorghe Ifrim, în rolul lui Bobiţă, respectiv Vasile FOTO Pro TV

Din această seară „Ţara o arde pe comedie“, căci serialul „Las Fierbinţi“ revine pe micile ecrane cu un nou sezon, de la 21:30.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al şaptelea sezon al comediei „Las Fierbinţi“ debutează pe 11 martie, la Pro TV, şi va fi difuzat de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi joi. De asemenea, serialul şi-a schimbat şi ora, începând acum de la 21:30. Mutarea vine în contextul în care din 9 martie Pro TV va avea un nou reality-show, „Ferma Vedetelor“, care va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până joi, dar şi sâmbătă, de la 20:30.

Las Fierbinţi. Interviu Adrian Văncică, actor: „Am combinat trei beţivi pe care îi cunosc pentru a-l crea pe Celentano“

După şase sezoane de succes, Dragoş Buliga, regizorul serialului, promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja formate vor fi surprinse în situaţii cu totul şi cu totul spectaculoase.

„Cine s-ar fi gândit acum cinci ani când ne-am apucat de pregătirea «Las Fierbinţi» că vom filma şapte sezoane? Şi iată că suntem aici, suntem fericiţi că putem realiza episoade din ce în ce mai bune. Sezonul cu numărul şapte nu vine cu ceva diferit faţă de ce înseamnă «Las Fierbinţi», pentru că acolo nimic nu evoluează, lumea «Las Fierbinţi» este sigilată complet în faţa oricărui gen de progres, a oricărei interacţiuni cu exteriorul. Este o «rezervaţie naturală» cu aceleaşi personaje pe care lumea le îndrăgeşte şi vrea să le vadă. În schimb, întâmplările prin care trec acestea sunt cu adevărat spectaculoase. Vă invit să vă bucuraţi de acest nou sezon la care s-a pus mult suflet de către toţi cei implicaţi şi vă promit că nu veţi regreta nicio secundă“, a declarat Dragoş Buliga.

Giani (Costi Diţă), Gianina (Anca Dumitra) şi Dorel (Mihai Dragomir) FOTO Pro TV

„Las Fierbinţi“: rezumatul primului episod

Viaţa îşi urma cursul firesc şi liniştit în Fierbinţi, până în momentul în care Celentano şi Ardiles descoperă un lucru nefiresc: tencuind casa Dalidei, cei doi descoperă un lucru uimitor, „o minune dumnezeiască“, după cum o descrie Celentano.

În cealaltă parte a satului, Giani şi Bobiţă pun la cale o nouă afacere, pe cât de bănoasă, pe atât de dubioasă. Un suedez aflat în trecere este aflat în căutarea unui partener cu care să-şi petreacă timpul. Ca de fiecare dată, Bobiţă încearcă să-l convingă pe Giani să intre în afacere şi se ofere să-i ţină companie oaspetelui. În tot acest timp, Brânzoi este hotărât să divorţeze şi să se căsătorească cu Gianina.

„Las Fierbinţi“, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, a fost cea mai urmărită producţie în anul 2014, dar şi în luna ianuarie a acestui an, când Pro TV a ocupat locul fruntaş cu reluările sezonului şase.

Actorul Adrian Văncică, în rolul lui Celentano FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: