Ştirile Pro TV au reziliat contractul cu Mediafax. Postul de televiziune va folosi serviciile agenţiei Agerpres

Ştirile Pro TV au reziliat contractul cu Mediafax. Postul de televiziune va folosi serviciile agenţiei Agerpres

Andreea Esca, prezetatoarea Ştirilor Pro TV FOTO Arhiva Adevărul

Pro TV  a renunţat la colaborarea cu agenţia de ştiri Mediafax, notează paginademedia.ro. În continuare, Ştirile Pro TV se vor folosi de serviciile agenţiei de presă Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima oară în cei 23 de ani de funcţionare a Pro TV, televiziunea, fondată de Adrian Sârbu, a renunţat la contractul cu agenţia de ştiri Mediafiax, pe care fostul şef al postului din Pache Protopopescu a înfiinţat-o la începutul anilor 1990.

Conform datelor obţinute de Paginademedia.ro, Pro TV  a anunţat agenţia de ştiri Mediafax că reziliează contractul prin care beneficia de fluxurile de ştiri. Contractul dintre Pro TV şi Mediafax va exprira la sfârşitul lunii aprilie.

Vineri seară, 24 aprilie, Ştirile Pro TV nu au mai menţionat, la finalul programului, că „folosesc serviciile Mediafax, ci, pe genericul de final a apărut textul: „Ştirile Pro TV folosesc serviciile Agenţiei Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările