Ştefan Bănică Jr. va găti alături de fiul său în noul sezon „Chefi la cuţite“. Ce alte vedete vor concura

Ştefan Bănică Jr. va găti alături de fiul său în noul sezon „Chefi la cuţite“. Ce alte vedete vor concura

Ştefan Bănică Jr. găteşte alături de fiul său în noul sezon „Chefi la cuţite“

Ştefan Bănică Jr. va găti alături de fiul său în noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite“. Printre vedetele care concureazî se numără şi Adda şi Cătălin Rizea, Mario Fresh şi Adriana Trandafir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre pasionaţii de bucătărie ce îşi doresc să primească mult râvnitul cuţit din partea chefilor în noul sezon „Chefi la cuţite“, se numără şi vedete care vin să îşi valideze talentul în ale gătitului. Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci şi la cratiţă vor veni în acest sezon în platoul Chefi la Cuţite.

Ştefan Bănică Jr. va găti alături de fiul lui, ba chiar va lua şi ceva lecţii de la el în timp ce vor prepara reţeta. Ştefania îl pune pe Speak la treabă şi în bucătărie şi gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face şi meniul pentru nuntă. Alex Abagiu şi Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar şi în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în faţă, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colţuri de lume.

Ristei şi Carmen Grebenişan greu se pun vreodată de acord. Când e vorba să şi gătească împreună...ies flăcări, şi nu doar de la aragaz. Adda şi Cătălin Rizea fac echipă şi în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce. Nu ştie el exact care e mâncarea preferată a soţiei, însă ştie să îi gătească orice îşi doreşte. Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste. Mario Fresh s-a prezentat cu o strategie clară – vrea să îl convingă pe Bontea să facă echipă cu el într-un viitor sezon de Asia Express. Unde este Loredana este clar şi spectacol. Artista nu vine doar cu o reţetă ci şi cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii. Ce reacţii vor avea cei trei chefi sau care dintre vedete va impresiona prin calităţile de bucătar, telespectatorii vor descoperi pas cu pas în noul sezon Chefi la Cuţite.

Chefi la cuţite revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările