Şerban Pavlu s-a alăturat distribuţiei serialului „Vlad“: ce rol joacă FOTO

Şerban Pavlu s-a alăturat distribuţiei serialului „Vlad“: ce rol joacă FOTO

Şerban Pavlu este Cazimir în „Vlad“ FOTO Pro TV

Actorul Şerban Pavlu (44 de ani) face parte din distribuţia serialului „Vlad“, difuzat de Pro TV, şi are un personaj care schimbă jocul răzbunării.

În episodul de luni, 28 octombrie, al serialului „Vlad“ au fost dărâmate strategii puternice. Şerban Pavlu, cunoscutul actor din producţiile „Umbre“, „Aferim“ şi „Două lozuri“, îl interpretează pe Cazimir, un personaj misterios care apare şi tulbură toate piesele de pe tabla de şah. 
 
„Am fost mâna dreaptă a lui Cezar cât a fost la puşcărie. După ce a ieşit, Delia a început să-l monteze împotriva mea“, a povestit Cazimir. 
 
„Ia pistolul de la capul ei. Vă omor pe toţi“, le-a spus controversatul personaj lui Vlad, Leo şi Ştefan atunci când aceştia vor încerca să afle informaţii de la el. 
 
 
Cazimir le-a dezvăluit celor trei vechi prieteni lucruri importante din trecutul lui Cezar, dar şi amănunte din planul inginerului de răzbunare - totul în timpul unor discuţii tensionate, sub ameninţarea armelor.
 
Odată cu apariţia lui în poveste, situaţia în familia Deliei şi a lui Cezar se complică din ce în ce mai tare, iar cu fiecare pas pe care-l fac în numele răzbunării se apropie şi mai mult de pericolul care îi pândeşte. Oamenii dragi lor sunt ţinta duşmanilor care se adună din vechi războaie neîncheiate şi vor să-i atace acolo unde îi doare cel mai rău: eliminându-i pe Iulia şi Vlad.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările